عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت
اشتاینیتز:

اسرائیل به دنبال جلوگیری از استقرار ایران در سوریه است

اسرائیل به دنبال جلوگیری از استقرار ایران در سوریه است وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در توجیه حمله هفته گذشته رژیم صهیونیستی به سوریه تأکید کرد که این رژیم علاقه‌ای به عملیات جنگی در لبنان ندارد و به دنبال جلوگیری از استقرار ایران در سوریه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر،  «یووال اشتاینیتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران اظهار داشت که تل‌آویو به دنبال جلوگیری از استقرار ایران در سوریه است.

 

اشتاینیتز با اشاره به افزایش تدابیر امنیتی در مرز با لبنان طی روزهای اخیر، حزب‌الله را بعنوان سازمانی توصیف کرد که از ایران دستور می‌‌گیرد.

 

این مقام صهیونیستی در این خصوص گفت: «سخت است بدانیم که چقدر تا به پایان رسیدن صبر ما زمان باقی مانده است. فرض کنید که حزب‌الله خواستار تنش نیست اما در نهایت سازمانی است که از ایران دستور می‌گیرد».

 

وی در ادامه در خصوص اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در لبنان گفت: «ما هیچ علاقه‌ای به عملیات جنگی در لبنان نداریم و در تلاش هستیم تا مانع از استقرار ایران سوریه شویم. اگر چاره‌ای دیگری نداشته باشیم، می‌دانیم چطور با قدرت زیاد پاسخ دهیم».

 

در پی شهادت «علی محسن» رزمنده حزب‌الله در حمله هفته گذشته رژیم صهیونیستی به سوریه، ارتش رژیم صهیونیستی از بیم پاسخ حزب‌الله تدابیر امنیتی خود در مرز با لبنان را بیشتر کرده است.

 

به دنبال این اقدام رژیم صهیونیستی، «ناصیف حتی» وزیر خارجه لبنان، تاریخ رژیم صهیونیستی را «خصمانه» خواند و بر دفاع از خاک لبنان در برابر هر تجاوزی تأکید کرد.

 

وی ضمن تأکید بر حمایت لبنان از ایفای نقش نیروهای «یونیفل» در جنوب این کشور گفت: تاریخ اسرائیل در منطقه تاریخی تجاوزکارانه است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار