آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

هوک: برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران تلاش می‌کنیم

فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت‌وگویی با یک روزنامه سعودی ضمن تکرار اتهام‌زنی‌ها به تهران اعلام کرد، به تلاش خود برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 26
کد خبر: ۵۲۲۰۲
به گزارش راهبرد معاصر، «برایان هوک» فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت وگویی با روزنامه «الشرق الاوسط» به تکرار اتهام زنی علیه ایران پرداخت.
 
 
وی در پاسخ به این سوالی درباره تحریم تسلیحاتی ایران مدعی گفت: ما پروژه ای داریم که تلاش می کنیم تمامی اعضای دائم یا غیردائم شورای امنیت به آن رأی دهند؛ مهم آن است که این تحریم ها که از ۱۳ سال قبل آغاز شده و در ۱۸ اکتبر آینده به پایان می رسد، تمدید شود.
 
 
هوک سپس اتهام زنی خود به ایران را آغاز کرد و مدعی شد: عدم تمدید این موضوع به معنای افزایش خطر برای تمام ملت ها و کشورهای منطقه و دوستان ما در خلیج (فارس) و جهان خواهد بود. همچنین عدم تمدید به معنای صادرات بیشتر سلاح از ایران به یمن، سوریه، عراق و لبنان و فرستادن سلاح های ایرانی بیشتر برای حزب الله لبنان، حماس و مانند آن است.
 
 
الشرق الاوسط در ادامه از هوک پرسید «گام های آینده دولت آمریکا برای حمایت از این رویکرد سیاسی چیست؟» که وی پاسخ داد: سفرهایی به تعدادی از کشورهای اروپایی و عربی خواهم داشت تا تهدیدات ایران برای کشورهای منطقه و ضرورت تمدید تحریم تسلیحاتی این کشور را توضیح دهم؛ به دلایل امنیتی و سیاسی جزئیات بیشتری ارائه نمی دهم اما این موضوع را با سفرای آمریکا در جهان برای توضیح تلاش های آمریکا پیگیری می کنم تا اینکه شورای امنیت تحریم تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کند، این در کنار دیگر تحریم های وضع شده علیه ایران از جمله تحریم های اقتصادی خواهد بود.
 
 
روزنامه مذکور در ادامه از هوک سوال کرد که نظر وی درباره انتقادها از سیاست آمریکا از جمله تحریم علیه ملت ها چیست؟ که وی مدعی شد، این چیزی است که مقامات ایران می گویند و بسیاری از مردم ایران به «سیاست های داخلی» اعتراض دارند.
 
 
در همین ارتباط، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا نیز هفته گذشته گفت که واشنگتن هرگز اجازه برداشته شدن تحریم تسلیحاتی ایران را نخواهد داد ./ فارس
 
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار