عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

هوک: برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران تلاش می‌کنیم

فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت‌وگویی با یک روزنامه سعودی ضمن تکرار اتهام‌زنی‌ها به تهران اعلام کرد، به تلاش خود برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 26
کد خبر: ۵۲۲۰۲
به گزارش راهبرد معاصر، «برایان هوک» فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت وگویی با روزنامه «الشرق الاوسط» به تکرار اتهام زنی علیه ایران پرداخت.
 
 
وی در پاسخ به این سوالی درباره تحریم تسلیحاتی ایران مدعی گفت: ما پروژه ای داریم که تلاش می کنیم تمامی اعضای دائم یا غیردائم شورای امنیت به آن رأی دهند؛ مهم آن است که این تحریم ها که از ۱۳ سال قبل آغاز شده و در ۱۸ اکتبر آینده به پایان می رسد، تمدید شود.
 
 
هوک سپس اتهام زنی خود به ایران را آغاز کرد و مدعی شد: عدم تمدید این موضوع به معنای افزایش خطر برای تمام ملت ها و کشورهای منطقه و دوستان ما در خلیج (فارس) و جهان خواهد بود. همچنین عدم تمدید به معنای صادرات بیشتر سلاح از ایران به یمن، سوریه، عراق و لبنان و فرستادن سلاح های ایرانی بیشتر برای حزب الله لبنان، حماس و مانند آن است.
 
 
الشرق الاوسط در ادامه از هوک پرسید «گام های آینده دولت آمریکا برای حمایت از این رویکرد سیاسی چیست؟» که وی پاسخ داد: سفرهایی به تعدادی از کشورهای اروپایی و عربی خواهم داشت تا تهدیدات ایران برای کشورهای منطقه و ضرورت تمدید تحریم تسلیحاتی این کشور را توضیح دهم؛ به دلایل امنیتی و سیاسی جزئیات بیشتری ارائه نمی دهم اما این موضوع را با سفرای آمریکا در جهان برای توضیح تلاش های آمریکا پیگیری می کنم تا اینکه شورای امنیت تحریم تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کند، این در کنار دیگر تحریم های وضع شده علیه ایران از جمله تحریم های اقتصادی خواهد بود.
 
 
روزنامه مذکور در ادامه از هوک سوال کرد که نظر وی درباره انتقادها از سیاست آمریکا از جمله تحریم علیه ملت ها چیست؟ که وی مدعی شد، این چیزی است که مقامات ایران می گویند و بسیاری از مردم ایران به «سیاست های داخلی» اعتراض دارند.
 
 
در همین ارتباط، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا نیز هفته گذشته گفت که واشنگتن هرگز اجازه برداشته شدن تحریم تسلیحاتی ایران را نخواهد داد ./ فارس
 
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده