جزئیات بازداشت مدیران معدن طبس در زمان حادثه فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد

زندگی بدون آب در پرآب ترین نقطه ایران

نماینده شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی از وضعیت کم‌آبی در این بندر مرزی که به عنوان یکی از پرباران‌ترین و پرآب‌ترین شهرهای ایران شناخته شده است، انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 26
کد خبر: ۵۲۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا مرحبا در جلسه شورای اداری بندر مرزی آستارا که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه آب و فاضلاب کارهایی شده است، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

 

وی با بیان اینکه مردم در بسیاری از روستاها با مشکلاتی در این حوزه مواجه هستند ادامه داد: در حوزه آب کشاورزی، سیستم آبیاری شهرستان سنتی است و میراب‌ها به کار خود وارد نیستند و می‌توان بخشی از مسئله را با آموزش حل کرد.

 

نماینده آستارا در مجلس افزود: در خصوص جذب اعتبارات فاضلاب اقداماتی شده است تا عملیات تکمیل این پروژه مهم که با بهداشت عمومی در ارتباط مستقیم است، تسریع یابد.

 

مرحبا با اشاره به اینکه اگر تا شهریور سال ۹۹ شاهد بارش نزولات آسمانی نباشیم، قطعا با چالش روبه‌رو خواهیم شد خاطرنشان کرد: مدیران مربوطه باید تمهیدات لازم کوتاه‌مدت را برای تأمین آب شرب و کشاورزی شهرستان بیندیشند.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر