معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

معاون وزیر بهداشت: عزاداری‌ها تحت تدابیر بهداشتی برگزار شود

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پروتکل‌های بهداشتی برگزاری مراسم عزاداری محرم در حال تدوین است و بطور قطع برگزاری مراسم پرجمعیت ممنوع می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۴۹۹
به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت در حاشیه جلسه کمیته مشورتی مبارزه با بیماری کرونا در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره پیشنهادات وزارت بهداشت درباره برگزاری مراسم‌های ماه محرم اظهار داشت: نظر قاطع وزارت بهداشت این است که برگزاری مراسم در محیط سر بسته با جمعیت زیاد ممنوع باشد، محیطی که می‌خواهد مراسم برگزار شود باید تهویه مناسب داشته باشد، مدت زمان حضور و میزان جمعیت باید کم باشد و مدت زمان حضور در فضای سربسته نباید بیشتر از ۲ ساعت باشد و باید از ۲۵ درصد تراکم فضای سربسته استفاده کرد.
 
 
رئیسی اظهار داشت: در فضای باز هم اگر قرار است مراسمی باز شود نباید تماشاچی داشته باشد در مراسم‌ها معمولا همه در یک جا جمع می‌شوند و پیشنهاد ما این بوده که این موضوع ممنوع باشد، در بحث نذورات اعلام کردیم که نذورات به سمت کمک‌های مومنانه برود و نذورات به صورات ارائه مواد خام یا خشک باشد و موکب‌ها از توزیع مواد غذایی مثل شربت پرهیز کنند و پیشنهاد می‌شود ماسک نذری توزیع شود.
 
 
معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: بحث پروتکل‌ها یک چیز است و اجرای پروتکل‌ها موضوع دیگری است.
منبع:  فارس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار