ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

معاون وزیر بهداشت: عزاداری‌ها تحت تدابیر بهداشتی برگزار شود

معاون وزیر بهداشت: عزاداری‌ها تحت تدابیر بهداشتی برگزار شود معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پروتکل‌های بهداشتی برگزاری مراسم عزاداری محرم در حال تدوین است و بطور قطع برگزاری مراسم پرجمعیت ممنوع می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۴۹۹
به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت در حاشیه جلسه کمیته مشورتی مبارزه با بیماری کرونا در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره پیشنهادات وزارت بهداشت درباره برگزاری مراسم‌های ماه محرم اظهار داشت: نظر قاطع وزارت بهداشت این است که برگزاری مراسم در محیط سر بسته با جمعیت زیاد ممنوع باشد، محیطی که می‌خواهد مراسم برگزار شود باید تهویه مناسب داشته باشد، مدت زمان حضور و میزان جمعیت باید کم باشد و مدت زمان حضور در فضای سربسته نباید بیشتر از ۲ ساعت باشد و باید از ۲۵ درصد تراکم فضای سربسته استفاده کرد.
 
 
رئیسی اظهار داشت: در فضای باز هم اگر قرار است مراسمی باز شود نباید تماشاچی داشته باشد در مراسم‌ها معمولا همه در یک جا جمع می‌شوند و پیشنهاد ما این بوده که این موضوع ممنوع باشد، در بحث نذورات اعلام کردیم که نذورات به سمت کمک‌های مومنانه برود و نذورات به صورات ارائه مواد خام یا خشک باشد و موکب‌ها از توزیع مواد غذایی مثل شربت پرهیز کنند و پیشنهاد می‌شود ماسک نذری توزیع شود.
 
 
معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: بحث پروتکل‌ها یک چیز است و اجرای پروتکل‌ها موضوع دیگری است.
منبع:  فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار