العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا» واکنش فرانسه و آلمان به افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌ها توسط ترامپ داعش، دولت الجولانی را تهدید کرد جنگنده‌های پاکستانی به شرق افغانستان حمله کردند تحریم‌های زلنسکی علیه روسیه و ایران واکنش تند عربستان به موضع جنجالی سفیر آمریکا در اراضی اشغالی

مصطفی الکاظمی احتمالا 20 مرداد به آمریکا می‌رود

عضو جریان حکمت ملی عراق خبر داد که نخست وزیر این کشور پس از تعطیلات عید قربان راهی واشنگتن خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر،  «رحیم العبودی» عضو جریان حکمت ملی عراق تأکید کرد که اصلاح برنامه کاری مصطفی الکاظمی نخست وزیر این کشور، باعث شده که سفر وی به آمریکا به تأخیر بیافتد.

 

العبودی به روزنامه «المدی» گفت که قرار بود الکاظمی در ماه جولای جاری به واشنگتن سفر کند، ولی «وضعیت جسمانی پادشاه سعودی، بر زمان [این سفر] تأثیر گذاشت و برنامه‌ دیدارهای نخست وزیر را تغییر داد».

 

وی تأکید کرد، تیم مذاکره کننده عراقی که در جلسات آتی گفت‌وگوهای راهبردی عراق و آمریکا در واشنگتن حضور خواهند داشت، در سطح عالی از وزرا (خارجه، دارایی، دفاع، کشور و برق)، فرماندهان امنیت و مشاوران خواهد بود.

 

این عضو جریان حکمت ملی تصریح کرد که این سفر پس از تعطیلات عید قربان انجام خواهد شد، ولی احتمالا زمان این سفر، در دهم آگوست آتی (20 مرداد) خواهد بود.

 

این سفر در تکمله دور نخست مذاکرات بین عراق و آمریکاست که دور نخست 22 خرداد ماه گذشته برگزار شد. در این گفت‌وگوها درباره حضور نیروهای آمریکایی و آینده حضور آنان در خاک عراق، بحث و بررسی شد، ولی نتیجه خاصی حاصل نشد.

 

«محمد البلداوی» نماینده فراکسیون صادقون هم بر این باور است که «آمریکا عمدا مرحله دوم گفت‌وگوی راهبردی را به تأخیر می‌اندازد تا از زمان، برای باقی نگه داشتن نروهای خود در مدت زمان طولانی‌تری بهره ببرد».

 

البلداوی تأکید کرد که افق مذاکرات آمریکا و عراق مشخص نیست و طرف مذاکره کننده عراق نیز هیچ شرطی در این مذاکرات، مطرح نکرده، بلکه به شروط طرف مقابل گوش فرا داده است.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار