واکنش بعیدی نژاد به درخواست ضد ایرانی قانونگذار انگلیسی-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

واکنش بعیدی نژاد به درخواست ضد ایرانی قانونگذار انگلیسی

سفیر ایران در انگلیس به درخواست یک قانونگذار ارشد انگلیسی برای تحریم مقام‌های ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 29
کد خبر: ۵۲۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «حمید بعیدی نژاد»، سفیر ایران در انگلستان به درخواست ضد ایرانی یک قانونگذار این کشور برای تحریم مقام‌های ایران واکنش نشان داد.

 

روز گذشته (سه‌شنبه) گزارش شد «تام تاگندهات»، رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس در نامه‌ای به یک مقام دولت این کشور خواستار اعمال تحریم علیه مقام‌های ایران شده است. 

 

او در نامه مذکور از اینکه نامی از هیچ مقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست جدید تحریمی انگلیس علیه ۴۹ فرد و سازمان روسیه، عربستان سعودی، میانمار و کره شمالی وجود نداشته انتقاد کرده است.

 

بعیدی‌نژاد در توئیتر با انتشار عکسی که تاگندهات را در لباس نظامی نشان می‌دهد نوشت: «میزان تنفری که تاگندهات در قبال ایران نشان داده فراتر از حد تصور است. او هیچ فرصتی را برای حمله به ایران از دست نمی‌دهد و سوءبرداشت‌های عمیقی درباره سیاست‌های منطقه‌ای ایران دارد که احتمالاً نتیجه عضویتش در ارتش در [ زمان جنگ‌های] عراق و افغانستان بوده است.»

 

بعیدی‌نژاد در پیامی دیگر به سابقه همکاری این قانونگذار ارشد انگلیسی با گروه‌های ضد ایرانی در کنگره آمریکا و دوستی‌اش با فرقه‌های ضدانقلاب مانند گروهک تروریستی منافقین اشاره کرده است.

 

بعیدی‌نژاد نوشت: «همکاری نزدیک او با محافل ضد ایرانی در کنگره آمریکا و دوستی‌اش با لابی‌های معارض مانند علی‌نژاد و اعضای MEK (گروهک منافقین) همگی به توهماتش درباره واقعیت‌ها در ایران دامن زده‌اند.»

 

فارس

ارسال نظر