سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

کدخدایی: دولت حمایت غرب از اغتشاشگران را در مراجع بین المللی پیگیری نماید

سخنگوی شورای نگهبان در توئیتی از دولت خواست تا در مراجع بین المللی موضوع حمایت آشکار اروپا و آمریکا از اغتشاشگران را پیگیری نماید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ افزایش قیمت بنزین فرصت مناسبی شد تا دولت های اروپایی و آمریکایی بار دیگر پرده از چهره نفاق آلود خود برداشته و با موج سواری بر اعتراض های مردمی، به حمایت صریح از اغتشاشگران و تخریب کنندگان اموال عمومی بپردازند.

 

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در توئیتر مطلبی درباره اقدام سفیر ایران در انگلیس منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است:

 

اقدام به موقع سفیر محترم ایران در انگلیس در اعتراض به دروغ پردازیهای BBC قابل تقدیر است. لازم است دولت جمهوری اسلامی ایران نیز، دخالت و حمایت علنی سردمداران اروپا و آمریکا از تخریب اموال عمومی و قتل عام مردم با سلاح گرم و سرد را، در مراجع بین المللی پیگیری نماید.

 

«حمید بعیدی نژاد» سفیر ایران در لندن سه روز پیش در صفحه توئیترش نوشت: «سفارت کشورمان در لندن در نامه رسمی به نهاد نظارت بر شبکه‌های تصویری در انگلیس (آفکام)، از شبکه‌های معاند فارسی زبان همچون BBC فارسی، ایران اینترنشنال و من و تو، به علت تحریف مغرضانه تحولات اخیر ایران و دعوت به خشونت گسترده علیه نهاد‌های مدنی ایران شکایت کرده و خواستار اجرای قانون نسبت به آن‌ها شد.»

 

بعیدی‌نژاد پیش از این نیز با انتشار تصویری از تراز مالی شبکه «من و تو» در صفحه توئیترش نوشته بود: «تراز مالی شبکه «من و تو» نشان می‌دهد که از نظر اقتصادی شرکتی کاملا ورشکسته است. از ۹۵ میلیون پوند سرمایه، این شبکه فقط ۳ میلیون درآمد داشته و بقیه ضرر بوده است. این شبکه که از طریق تزریق پول اموال به غارت رفته ملت ایران توسط خانواده پهلوی اداره می‌شود، به دستگاه تبلیغاتی پهلوی مبدل شده است.»

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده