رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

تصمیم FATF چه پیامدی برای اقتصاد ایران دارد؟

گروه ویژه اقدام مالی از کشور‌ها خواست تا تدابیری برای حفاظت از بخش‌های مالی خود اتخاذ کنند. با توجه به درخواست وزیر دارایی کانادا مطابق قانون درآمد‌های ناشی از جرایم (پولشویی) و تامین مالی تروریسم دستورالعمل جدیدی را صادر کرد تا از امنیت و یکپارچگی سیستم مالی کانادا اطمینان حاصل کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۷۶۰
به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی کانادا دستورالعمل جدیدی را به بانک‌ها موسسات مالی درباره کنترل مراودات مالی با ایران صادر کرد. طبق این دستورالعمل جدید انتظار می‌رود موسسات مالی کانادا از این پس کنترل بیشتری بر انتقال پول بین کانادا و ایران اعمال کنند.
 
 
گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در بیانه فوریه ۲۰۲۰ خود نگرانی بسیاری درخصوص عدم موفقیت ایران در اصلاح ضعف‌های راهبردی این کشور در مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم را ابراز و بیان کرد که این شکست تهدیدی جدی برای یکپارچگی سیستم مالی جهانی است. گروه ویژه اقدام مالی از کشور‌ها خواست تا تدابیری برای حفاظت از بخش‌های مالی خود در برابر چنین خطر‌هایی اتخاذ کنند. با توجه به این درخواست وزیر دارایی کانادا مطابق قانون درآمد‌های ناشی از جرایم (پولشویی) و تامین مالی تروریسم دستورالعمل جدیدی را صادر کرد تا از امنیت و یکپارچگی سیستم مالی کانادا اطمینان حاصل کند.
 
 
چه زمانی این دستورالعمل اجرایی می‌شود و چه افرادی مشمول آن هستند؟
 
این دستورالعمل از ۲۵ جولای ۲۰۲۰ اجرایی می‌شود. بانک‌ها، موسسات اعتباری، تعاونی‌های خدمات مالی، بانک‌های خارجی دارای مجوز و کسب‌وکار‌های مربوط به خدمات پولی افراد و نهاد‌هایی هستند که مشخصا تحت شمول این دستورالعمل قرار می‌گیرند.
 
 
این دستورالعمل چه الزاماتی دارد؟
 
هر بانک، موسسه اعتباری، تعاونی خدمات مالی، بانک خارجی دارای مجوز و کسب‌وکار مربوط به خدمات مالی باید:
 
 
هر تراکنش مالی با منشأ ایران یا به مقصد این کشور را بدون توجه به مبلغ آن به‌عنوان تراکنش با خطر بالا در نظر بگیرند.
 
 
هویت هر مشتری (فرد یا نهاد) درخواست‌کننده یا منتفع از چنین تراکنشی را احراز کنند. دقت کافی در مورد مشتریان به خرج دهند و از منبع مالی چنین تراکنشی اطمینان حاصل کنند، هدف انجام آن را معین کنند و در موارد لازم از مالکیت واقعی یا کنترل هر نهاد درخواست‌کننده یا منتفع از چنین تراکنشی مطمئن شوند. سوابق چنین تراکنش‌هایی را ثبت و نگهداری کنند. تمامی این تراکنش‌ها را به مرکز گزارش کنند./ دنیای اقتصاد
ارسال نظر