تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان عذرخواهی استاندار تهران از مردم؛ مازوت سوزی در نیروگاه‌ها نداریم توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بخش زیادی از توان عملیاتی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه از مدار خارج شد پاسخ حضرت آیت الله خامنه‌ای به نامه نوه سردار حاجی زاده رایزنی در خصوص لایحه اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری / سرانجام فاصله حقوق شاغلان و بازنشستگان

ثبات منطقه تنها در چارچوب همکاری های منطقه ای قابل دسترس است

رئیس جمهور روابط ایران و قطر را دوستانه و برادرانه دانست و بر ضرورت تلاش در راستای توسعه و تحکیم مناسبات و همکاری‌های همه جانبه تهران-دوحه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسن روحانی روز پنجشنبه در تماس تلفنی «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر با وی، با تبریک عید سعید قربان به دولت و ملت قطر ابراز امیدواری کرد که این عید برای همه مسلمانان جهان مبارک بوده و همگان بتوانند از برکات این عید بزرگ استفاده کنند.

 

رئیس جمهور روابط ایران و قطر به عنوان دو همسایه قدیمی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ایران هیچ مانع و محدودیتی برای توسعه روابط و همکاری‌ها با قطر به عنوان کشور دوست و برادر ندارد.

 

روحانی اظهار امیدواری کرد تا با تلاش مسؤولان دو کشور در کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و قطر، شاهد توسعه و تحرک در همکاری‌ها و مناسبات اقتصادی فی مابین بوده و در آینده نزدیک با بهبود شرایط اجلاس حضوری مسؤولان دو کشور برگزار شود.

 

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت توسعه روابط ایران و قطر با توجه به شرایط حساس منطقه، خاطرنشان کرد: امنیت و ثبات منطقه تنها در چارچوب همکاری‌های منطقه‌ای قابل دسترس است و مطمئناً با گسترش همکاری‌ها می‌توانیم شرایط بهتری را برای منطقه به ارمغان بیاوریم.

 

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» نیز در این گفتگوی تلفنی با تبریک متقابل عید سعید قربان به دولت ملت ایران ابراز امیدواری کرد این عید برای ملت‌های مسلمان جهان همراه با خیر و برکت باشد.

 

امیر قطر با اشاره به ضرورت توسعه روابط و همکاری‌های اقتصادی ایران و قطر، تصریح کرد: توسعه مناسبات و همکاری‌ها با ایران همواره برای قطر اهمیت داشته و امیدوارم با عبور از سختی‌ها و مشکلات در راستای توسعه بیش از پیش و همه جانبه روابط دو کشور گام‌های بلندی برداشته شود.

 

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار