حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

تشدید جنگ لفظی میان امارات و ترکیه

تشدید جنگ لفظی میان امارات و ترکیه انور قرقاش وزیر جنجالی اماراتی به تازه ترین اظهارات وزیر دفاع ترکیه که امارات را حامی تروریسم و عامل آشفتگی در لیبی و منطقه توصیف کرده بود، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 01
کد خبر: ۵۳۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، انور قرقایش وزیر مشاور در امور خارجی امارات در واکنشی جنجالی درباره آنچه دخالت ترکیه در امور کشورهای عربی و توهم استعماری آن توصیف کرد، هشدار داد.

 

این واکنش مقام اماراتی در پاسخ به اظهارات تازه وزیر دفاع ترکیه است که به ابوظبی درباره تحرکات تنش زای آن در منطقه و برخی کشورهای عربی و همچنین حمایت از تروریسم هشدار داد.

 

قرقاش  وزیر مشاور در امور خارجه امارات در توییتر امروز خود اشاره کرد: روابط(میان کشورها) از طریق تهدید و وعده (های انتقام) دادن مدیریت نمی شود. هیچ جایی برای استعمارگرایی نیست.

 

وی درادامه توییت خود نوشت: این اظهارات وزیر دفاع ترکیه پسرفتی دیگر در تاریخ دیپلماسی کشورش است. بهتر است ترکیه از دخالت در امور کشورهای عربی پرهیز کند.

 

پیشتر خلوصی اکار وزیر دفاع ترکیه در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر گفته بود: ابوظبی به طور مستقیم از تروریسم و همچنین سیاست های خصمانه ضد ترکیه حمایت می کند.

 

وی ادامه داد: امارات اقدامات منفی و تنش زایی را در لیبی و سوریه ایفا کرده است که به موقع پاسخ تمامی آن ها داده خواهد شد.

 

این مقام ترک و مسئولان کشورش بارها از کشورهایی نظیر عربستان سعودی و فرانسه و امارات خواسته بودند تا با حمایت از دولت مشروع لیبی (وفاق ملی) آرامش را به این کشور بازگردانند.

 

امارات از زمان آغاز جنگ یمن در سال 2015 با ایستادن در کنار عربستان سعودی و اعزام نیرو به جنوب یمن جنایت های بیشماری را در حق ملت این کشور مرتکب شده است.

 

اکنون ابوظبی با حمایت از شورای انتقالی در استان عدن نیز به نوعی به اختلافات و درگیری های داخلی یمن و کشتار غیرنظامیان دامن می زند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار