کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

واکنش مصر و امارات به حمله پهپادی ترکیه به شمال عراق

مصر و امارات به حمله پهپادی روز گذشته ترکیه به منطقه ای در شمال اربیل واکنش نشان دادند و آنرا محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، انور قرقاش وزیر مشاور در امور خارجه امارات، به حمله پهپادی ترکیه به شمال عراق واکنش نشان داد.

 

وی اعلام کرد: ما در کنار عراق در برابر نقض مکرر حاکمیت این کشور از سوی ترکیه هستیم. موضع ثابت ما مخالفت با دخالت های منطقه ای در امور داخلی کشورهای عربی است. روابط میان کشورها باید بر اساس احترام متقابل به حاکمیت و عدم دخالت در امور داخلی کشورها باشد.

 

این در حالی است که وزارت خارجه مصر نیز با صدور بیانیه ای حمله پهپادی ترکیه به شمال اربیل را محکوم کرد و آنرا نقض حاکمیت عراق و تهدیدی جدید برای امنیت و ثبات منطقه قلمداد کرد.

 

در این بیانیه همبستگی قاهره با بغداد آمده است: ما همبستگی دولت و ملت مصر را با دولت و ملت عراق در برابر این اقدامات تحریک آمیز اعلام می کنیم و بر ضرورت احترام به حاکمیت عراق وتمامیت ارضی آن تاکید می کنیم.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار