پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز

تصمیم گیری درباره ادامه فعالیت ستاد هماهنگی تبلیغات اقتصادی

تصمیم گیری درباره ادامه فعالیت ستاد هماهنگی تبلیغات اقتصادی وزیر کشور با اشاره به پایان فعالیت ستاد هماهنگی تبلیغات اقتصادی گفت: اگر ادامه فعالیت این ستاد فردا تمدید شود، فعالیت ما در این ستاد ادامه می‌یابد و اگر هم تمدید نشود ما موظف بودیم که کارمان را انجام دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 03
کد خبر: ۵۳۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه ستاد هماهنگی تبلیغات اقتصادی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز جلسه پنجاه و چهارم ستاد هماهنگی اطلاع رسانی اقتصادی را داشتیم و این جلسه، طبق مصوبه سران قوا در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی آخرین جلسه است.

 

وی تاکید کرد:اگر ادامه فعالیت این ستاد فردا تمدید شود، فعالیت ما در این ستاد ادامه می‌یابد و اگر هم تمدید نشود ما موظف بودیم که کارمان را انجام دهیم.

 

وی با بیان اینکه امروز کمیته‌های مختلف گزارش مفصلی از عملکرد دو ساله خود ارائه دادند، افزود: کمیته قضایی که اقدامات بسیار موثری انجام داده بود، گزارش خود را ارائه کرد و مدیریت خوبی در فضای رسانه‌ای از لحاظ حقوقی انجام شد و در این ستاد نه روزنامه‌ای و نه سایتی بسته شد و نه بازداشتی داشتیم. با توجه به هماهنگی، همکاری، درک و فهم درستی که در رسانه‌های ما وجود دارد، همواره به توصیه‌ها توجه داشتند و اگر مواردی احساس کردیم که خارج از روال مصوب است، با تذکر جزئی حل شد.

 

وزیر کشور گفت: کمیته رسانه‌ای گزارش مفصلی از عملکرد رسانه‌ها داد و کمیته محتوایی و عملیات روانی نیز گزارش خوبی ارائه کردند که قابل قبول بود.

 

رحمانی فضلی تصریح کرد: در این مدت دو سال بیش از ۱۰۰۰ مصوبه داشتیم که تمام آن مصوبات اجرایی شده و امروز مجددا مقرر شد تلاش کنیم با اولویت پیش‌گیرانه در مسائل اقتصادی بتوانیم فضا را به‌گونه‌ای پیش ببریم که مانع بهره‌برداری و سوءاستفاده رسانه‌های معاند از فضای کشور باشد. در این مدت دوسال بیش از هفتاد درصد مصوبات این ستاد مبتنی بر بحث پیشگیری بوده و تلاش می‌کنیم بتوانیم آن بخش از مسائل اقتصادی که موجب نگرانی مردم می‌شود را به نهادهای اجرایی، دولت و مجلس به‌گونه‌ای منتقل کنیم که این نگرانی تشدید نشود.

 

وی با اشاره به اینکه امروز نظارت به عنوان مطالبه افکار عمومی مطرح شد، بیان کرد: درباره نظارت بر قیمت‌ها گزارش‌های خوبی دادند و کار خوبی هم صورت گرفته و کارگروه‌های متشکل از قوای مختلف اقدامات مناسبی در این زمینه انجام می‌دهند.

 

وزیر کشور گفت: امروز همچنین گزارشی از منابع، اعتبارات و تسهیلاتی که قرار بوده به واحد‌های تولیدی داده شود مطرح شد و اتحادیه‌ها و صنوف نسبت به میزان و زمان تقدیم این کمک درخواست داشتند، هرچند این مبلغ ناقابل است و این به توان دولت برمی‌گردد ولی در خواست کردند اگر بشود این رقم بالا رفته و یا تسریع شود که مورد توجه قرار گرفت و منتقل خواهد شد.

 

رحمانی فضلی درباره حواشی به‌وجود آمده میان قرارداد بلندمدت بین ایران و چین تصریح کرد: متاسفانه در فضای رسانه‌ای خارج از کشور و رسانه‌های معاند درباره قرارداد بلندمدت ایران و چین به مصداق کامل تحریف نشان دادند و مباحثی مانند واگذاری جزایر، فروش برخی مناطق و یا چاه‌های نفت را مطرح کردند و اینجا مطرح شد که رسانه‌های در شفاف‌سازی این موضوع بیشتر فعالیت کنند.

 

وی ادامه داد: این قرارداد، توافق اولیه است و محورهای همکاری برای ۲۵ سال در آن مطرح می‌شود و بعداً برای اجرایی شدن باید فرایندهای قانونی خود را طی کند که یکی از این فرایندها مصوبه مجلس خواهد بود که انجام می‌شود.

 

وزیر کشور گفت: امیدواریم در شرایط کرونایی که بر مسائل اقتصادی و معیشت مردم تاثیر دارد طوری عمل کنیم که واقعیت‌های موجود اقتصادی کشور را به مردم منتقل کنیم و مردم را به پشتیبانی دولت و این سیاست‌ها بیاوریم، تا بتوانیم همگی این مسائل را با هم حل کنیم.

 

رحمانی فضلی در پایان گفت: در فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری بر این مسأله تاکید شد که باید امیدآفرینی و اعتمادسازی کرده، تولید و سرمایه گذاری را تشویق کنیم و خود را آماده کنیم تا بتوانیم از این شرایط خاص عبور کنیم.

 

فارس

ارسال نظر
captcha