سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ایران امضای قرارداد نفتی آمریکا با یک گروه کرد سوریه را محکوم کرد

ایران امضای قرارداد نفتی آمریکا با یک گروه کرد سوریه را محکوم کرد سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امضای قرارداد نفتی آمریکا با یک گروه کُرد سوریه را اقدامی خلاف قوانین بین الملل و ناقض اصل حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه خواند و آن را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه شنبه) امضای قرارداد نفتی آمریکا با یک گروه کُرد سوریه را اقدامی خلاف قوانین بین الملل و ناقض اصل حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه ارزیابی و محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: امضای این قرارداد از سوی آمریکا به عنوان یک نیروی اشغالگر‌غیر قانونی در خاک سوریه، هیچ اعتبار قانونی ندارد و گام دیگری توسط این کشور در راستای تاراج منابع طبیعی سوریه به شمار می آید.

روز جمعه «لیندسی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی فاش کرد که «مظلوم عبدی» فرمانده قسد توافقی را با یک شرکت نفت آمریکایی برای نوسازی میدان‌های نفتی در شمال شرق سوریه امضا کرده است.

این اقدام شبه‌نظامیان کُرد سوری با واکنش شدید وزارت خارجه سوریه مواجه شد و این وزارتخانه آن را «سرقت نفت سوریه» با نظارت و حمایت دولت آمریکا خواند.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز از این توافق استقبال کرد و گفت که توافق مذکور بیشتر از چیزی که انتظار می‌رفته، زمان برده است.

به گزارش فارس، وزارت خارجه ترکیه نیز با محکوم کردن قرارداد شبه‌نظامیان کُرد سوری با آمریکا برای غارت نفت سوریه، گفت این منابع نفتی متعلق به تمام مردم این کشور است.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار