رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

اعلام نتیجه تحقیق درباره انفجار بندر بیروت طی ۵ روز

اعلام نتیجه تحقیق درباره انفجار بندر بیروت طی ۵ روز وزیر کشور لبنان گفت: تحقیق درمورد انفجار بندر بیروت شفاف خواهد بود و ۵ روز به طول خواهد انجامید و مسئول آن مجازات خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر «محمد فهمی» وزیر کشور لبنان گفت: تحقیق درمورد انفجار بندر بیروت شفاف خواهد بود و ۵ روز به طول خواهد انجامید و مسئول آن مجازات خواهد شد.

 

وی افزود: اقامت اجباری به مثابه ممنوعیت سفر هر فردی است که در پرونده انفجار بیروت دست دارد. اگر نتوانیم مورد بازخواست قرار دهیم، به خانه می رویم.

 

وزیر کشور لبنان در پاسخ به سوالی درباره درخواستها برای انجام تحقیق بین المللی در پرونده بیروت گفت: ما صلاحیت لازم را داریم. نیازی به تحقیقات بین المللی نداریم.

 

از سوی دیگر منال عبدالصمد وزیر اطلاع رسانی لبنان پس از نشست کابینه این کشور در کاخ بعبدا به مصوبات کابینه شامل اعلام بیروت به عنوان شهر فاجعه زده، اعلام حالت اضطراری به مدت دو هفته با قابلیت تمدید در بیروت، برعهده گرفتن مسئولیت حفظ امنیت از سوی ارتش و اختصاص اعتبار به بیمارستانها، اشاره کرد و گفت: هیئت عالی امداد رسانی مکلف به اسکان خانواده هایی که منازل آنها قابل سکونت نیست، شد و اینکه مدارس برای اسکان گشوده شود.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار