جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

شکست سیاست تحریمی آمریکا در برابر ایران

شکست سیاست تحریمی آمریکا در برابر ایران وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه‌ای در مجلس سنای این کشور به شکست سیاست دولت این کشور در برابر ایران اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۲ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در جلسه مجلس سنا به شکست کارزار فشار حداکثری آمریکا علیه ایران اعتراف کرد.

 

پامپئو در پاسخ به سئوال یک سناتور درباره اثرگذاری سیاست آمریکا در قبال ایران گفت که کارزار فشار حداکثری، اثرگذار بوده اما نتوانسته به هدفش برای تغییر رفتار حکومت ایران دست پیدا کند.

 

پامپئو این اظهارات را در نشست کمیته روابط خارجی مجلس سنا که برای بحث درباره بودجه سال آینده وزارت خارجه آمریکا برگزار می‌شد مطرح کرد.

 

وی در این جلسه گفت: «دولت ترامپ، اصول پدران بنیان‌گذارمان را محور دیپلماسی‌مان قرار داده است.»

 

او اضافه کرد: «ما دنیا را با همان واقع‌نگری که پدران بنیان‌گذاران ایالات‌ متحده می‌دیدند می‌بینیم. جمهوری اسلامی ایران را همان چیزی می‌بینیم که هست: متجاوز نه قربانی.»

 

وی با بیان اینکه وزارت خارجه آمریکا «با تمام قوا» کارزار فشار حداکثری را اجرا کرده گفت که آمریکا توانسته ۹۰ درصد از درآمدهای نفتی ایران را کاهش دهد.

 

با این وجود، او در بخش پرسش و پاسخ شمایی از نبود راهبرد در سیاست‌های دولت ترامپ در برابر ایران به نمایش گذاشت.

 

پامپئو در جواب «لیندسی گراهام»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنا گفت: «تحریم‌ها به وضوح اثر داشته‌اند. آنها قابلیت رژیم برای کمک به حزب‌الله و شبه‌نظامیان شیعه در عراق را از بین بردند، ولی مشخصاً به هدف نهایی خود که تغییر رفتار رژیم ایران بوده دست نیافته‌اند.»

 

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

 

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

 

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

 

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

تمرکز اصلی دولت ترامپ در ماه‌های اخیر روی تلاش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران که از روز ۱۸ اکتبر منقضی خواهد شد قرار گرفته است.

 

پامپئو در نشست جلسه سنا تصریح کرد در صورتی که دولت آمریکا نتواند تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کند برای بازگرداندن کلیه تحریم‌های بین‌المللی از طریق رجوع به «ساز و کار حل و فصل اختلافات» در برجام تلاش خواهد کرد.

 

پامپئو گفت ایالات متحده آمریکا «در آینده نزدیک» قطعنامه‌ای را برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی معرفی خواهد کرد.

 

پامپئو بعد از ابراز امیدواری از تصویب این قطعنامه گفت: «در صورتی که چنین نشود ما اقدامات لازم را انجام خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که این تحریم‌های تسلیحاتی منقضی نمی‌شوند.»

 

وزیر خارجه آمریکا گفت: «ما توانایی استفاده از بند بازگشت خودکار تحریم‌ها (ساز و کار حل و فصل اختلافات در برجام) را داریم و از آن به طریقی استفاده خواهیم کرد که از آمریکا محافظت کند.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار