سران قوا تشکیل جلسه دادند + جزییات رسمی ساعت کاری ادارات از اول مهر ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات کشف مهمات جنگی و سلاح در قلب تهران/ یک نفر دستگیر شد هشدار حماس درباره طرح یهودی‌سازی قدس و تشدید تعرض به مسجدالاقصی طائب: آمریکا‌یی‌ها این منطقه را با شکست ترک‌ خواهند کرد طلایی‌نیک: حضور آگاهانه مردم در میادین، قدرت کشور را ارتقا می‌دهد عراقچی: از ابتکارات منطقه‌ای رئیس جمهور چین استقبال می‌کنیم سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد نقشه راه روابط ایران و چین روی میز قالیباف؛ چین فقط خریدار نفت نیست هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود وزارت اطلاعات: ترور هرگز نمی‌تواند اندیشه وحدت را خاموش کند عارف: دشمن سر عقل بیاید و به یادداشت تفاهم عمل کند مقابله با بهانه‌گیری‌های FATF؛ از انضباط بانکی تا تفکیک شفافیت بومی ماجرای ستون دود در محدوده اطراف شهرستان دماوند چیست/ سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) اطلاعیه داد انهدام چهارمین پهپاد MQ-۱ آمریکا بر فراز تنگه هرمز توسط سپاه

2 نرخی بودن ارز خود باعث ایجاد رانت و فساد در کشور می‌شود

2 نرخی بودن ارز خود باعث ایجاد رانت و فساد در کشور می‌شود عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: 2 نرخی بودن ارز خود باعث ایجاد رانت و فساد در کشور می‌شود و باید جلوی این مسئله را گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 06
کد خبر: ۵۳۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛شهباز حسن پور بیگلری نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی گفت: ‌2 نرخی بودن ارز در کشور خود باعث ایجاد رانت و فساد است و باید این مسئله اصلاح و جلوی آن گرفته شود.

 

وی افزود: ما زمانی می‌توانیم جلوی مفاسد اقتصادی در کشور را بگیریم که در این حوزه شفافیت صورت بپذیرد و از این طریق است که می‌توان جلوی مفاسد اقتصادی را گرفت.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: جهش قیمت و گرانی‌ها امروز بزرگترین مشکل در جامعه تبدیل شده و ما نباید اجازه بدهیم ملت انقلابی ایران در تأمین معاش خود با مشکل مواجه شوند.

 

حسن‌پور خاطرنشان کرد: سخنان رهبر معظم انقلاب در روز عید قربان هشداری برای هر سه قوه بود تا برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم بکوشند و همگان برای تحقق بخشیدن این فرمایش رهبری باید به طور جد کار کنیم.

 

وی افزود: باید از اروپا و آمریکا در ارتباط با بهبود وضعیت اقتصادی و گشایش در این حوزه قطع امید کرد چرا که آنها پس از هفت سال نشان داد که هیچگاه در این باره به ما کمکی نخواهند کرد و ما باید برای حل مشکلات اقتصادی‌مان به توانمندی‌های داخلی تکیه کنیم.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: جلوگیری از رانت و فساد، ایجاد شفافیت در حوزه اقتصادی، تکیه بر توانمندی‌های داخلی، تسهیل مجوز کسب و کار و ... از مواردی است که برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم باید به طور جد مدنظر قرار گیرد و به آن جامه عمل پوشاند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار