دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای

قالیباف: خبرهای خوب اقتصادی در راه است

رئیس مجلس گفت: طرح هایی در دستور کار است و انشاءالله خبرهای خوبی را در حوزه سامان بخشی به اقتصاد در راه است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 06
کد خبر: ۵۳۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در گفت‌وگوی ویژه شبکه یک سیما اظهار داشت: در مجلس اقتصاد مردمی را به عنوان مهمترین موضوع در دستور کار داریم.

وی افزود: در زمینه اقتصاد مردمی هماهنگی کامل با دو قوه دیگر وجود دارد تا بر اساس آن دست به دست هم برای حل مشکلات معیشتی و اشتغال، ثبات اقتصادی و مهار کردن شرایطی که مردم را به زحمت و سختی انداخته است، اقدام کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: هماهنگی کاملی بین دولت و مجلس و قوه قضاییه برای حل مشکلات مردم وجود دارد.

قالیباف ادامه داد: مطمئنا مردم از هفته آینده پیش درآمد طرح ها را خواهند دید و آغاز تحول در حوزه ثبات اقتصادی را شاهد خواهیم بود. البته نباید توقع هفته و ماه را داشته باشیم ولی مردم باید اثر آن را در فصل های پیش رو ببینند واین روند را در زندگی حس کنند.

وی افزود: در هفته های اخیر چند طرح در مجلس به تصویب رسیده و برخی کارها را با نظارت و پیگیری دنبال کردیم. همان طور  که رئیس جمهور هم اشاره کردند در جلسات شورای عالی اقتصادی هم با هماهنگی کارهای اقتصادی خوبی را پیش می بریم.

رئیس مجلس ادامه داد: طرح هایی در دستور کار است و انشاءالله خبرهای خوبی را در حوزه سامان بخشی به اقتصاد چه در حوزه بازار بورس، ارز، ریال و بازار پول داریم. اینها اولویت هایی است که مد نظر ماست، مطئنم آینده خوبی پیش رو داریم. البته راه سختی هم در پیش است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در خاتمه از رسانه ملی خواست تا همه رسانه‌ها، خبرنگاران و کسانی که در شبکه های مجازی هستند همراهی لازم را داشته باشند تا با هم از این راه سخت عبور کنیم.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار