سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم انفجار در مقر حشد شعبی در جنوب شرق بغداد یک شهید برجای گذاشت عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است دیک چنی در سن ۸۴ سالگی درگذشت انفجار در دادگاه عالی پاکستان؛ ۱۲ نفر زخمی شدند + ویدئو  گردان‌های القسام جسد یکی دیگر از نظامیان اسرائیل را پیدا کرد دیک چنی هم آرزوی براندازی در ایران را به گور برد واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد

تلاش نافرجام برای ترور عضو حماس در لبنان

خبرگزاری رسمی لبنان از انفجار بمب در خودروی یک عضو جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۸۷۰
به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری رسمی لبنان «NNA»، امروز (جمعه)، گزارش داد که در ماشین «بلال غالی» عضو جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) یک بمب کوچک منفجر شده است.
 
 
طبق این گزارش، این بمب در منطقه «سیروب» در شرق شهر «صیدا» (جنوب غرب لبنان) منفجر شده است که در پی آن، عضو حماس مجروح شده است.
 
 
در گزارش NNA همچنین اشاره شده است که پس از وقوع این انفجار، نیرو‌های امدادی بلال غالی را به بیمارستان منتقل کرده‌اند.
 
 
دفتر حماس در لبنان نیز طی بیانیه‌ای ضمن تأیید این خبر، تشریح کرد که بلال غالی از اعضای جنبش مقاومت اسلامی فلسطین و یکی از اسکورت‌های سابق این جنبش امروز برای رفتن به محل کار خود به خودروی خود در منطقه سیروب نزدیک شده که در این حین یک بمب در خودروی او منفجر می‌شود.
 
 
حماس با گزارش اینکه جراحت بلال غالی خفیف است، خبر داد که مقامات ذی‌ربط این جنبش در حال پیگیری این موضوع هستند.
منبع: فارس
ارسال نظر