روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه

توطئه جدید آمریکا برای ایجاد شبه داعش در غرب عراق

واشنگتن می‌کوشد در غرب عراق، چیزی شبیه به بسیج یا گروهی وابسته به خود ایجاد کند تا بتواند همچنان در این کشور باقی بماند و اجازه ندهد الحشد الشعبی صحرای غربی عراق را پاکسازی کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 24
کد خبر: ۵۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ، کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق درباره توطئه‌های آمریکا در استان «الانبار» و سایر استانهای غربی این کشور هشدار داد.

 

این کمیته تأکید کرد که هدف آمریکا از این توطئه‌ها این است که اجازه ندهد سازمان «الحشد الشعبی» صحرای غرب عراق را که در مجاورت سوریه قرار دارد، پاکسازی کند.

 

«علی الغانمی» عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق به پایگاه خبری «المعلومه» گفت که آمریکا در تلاش است بار دیگر چیزی شبیه به «بسیج آمریکایی» یا «مزدوران غربی» در استانهای غرب عراق ایجاد کند.

 

الغانمی بر این باور است که آمریکا از این طریق، نیروهای الحشد الشعبی را از پاکسازی مناطق صحرایی مجاور با سوریه دور و از هر گونه برخورد با این نیروها که مخالف حضور آمریکا در کشور هستند، جلوگیری خواهد کرد.

 

وی همچنین تأکید کرد که واشنگتن به صورت گسترده‌ای بر طیف‌های سیاسی اعمال فشار می‌کند که پاکسازی بیابان‌های غرب عراق به دست الحشد الشعبی انجام نشود؛ زیرا واشنگتن از عدم ثبات این مناطق، به عنوان بهانه‌ای برای باقی ماندن خود در عراق استفاده می‌کند.

 

این عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق هدف از ایجاد بسیج آمریکایی در استانهای غربی را به وجود آوردن حامیان حضور آمریکا در خاک عراق و تأمین منافع آنان در این کشور عنوان کرد.

 

الغانمی در پایان خاطر نشان کرد که واشنگتن از باقی ماندن الحشد الشعبی در استانهای غربی واهمه دارد.
در همین ارتباط، «علی جبار» عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق 29 بهمن ماه گذشته گفته بود که نیروهای «آمریکایی حاضر در پایگاه عین الاسد در استان الانبار و سایر استانهای غربی، در حال برنامه‌ریزی برای بیرون راندن نیروهای الحشد الشعبی از این استان‌ها هستند».

 

جبار تأکید کرد که این نقشه‌ها به خاطر ترس واشنگتن از درگیری با الحشد الشعبی است و اینکه موجب شکل‌گیری افکار عمومی شود که پس از اعمال فشار به دولت، خواستار بیرون راندن نیروهای آمریکایی شود که به صورت غیر قانونی از عراق شود.

کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق نیز چندی پیش خبر اعلام حمایت نیروهای آمریکایی از شیوخ عشایر و فرماندهان برجسته در استانهای غربی عراق را فاش کرد.

 

در واقع نیروهای آمریکایی با این حمایت در تلاشند که «یک پایگاه نظامی از مزدوران ایجاد کنند تا حمایت مردم را به دست آورند و مدت زمان بقای خود در کشور [عراق] را افزایش دهند».

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار