معترضان خشونت‌طلب، نیروی پلیس لبنان را در آسانسور کشتند-راهبرد معاصر

معترضان خشونت‌طلب، نیروی پلیس لبنان را در آسانسور کشتند

معترضان خشونت‌طلب در پایتخت لبنان ضمن غارت اسناد و پرونده‌های مرتبط با فساد، نیروی پلیس را در آسانسور هتلی به قتل رساندند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر حمله خشونت‌آمیز معترضان در میدان «الشهداء» بیروت، پایتخت لبنان منجر به کشته شدن یک نیروی پلیس و زخمی شدن ده‌ها نفر شد.

این معترضان که جریان سیاسی ۱۴ مارس آن‌ را رهبری می‌کند، با حمله به نیروی پلیس او را زخمی کرده و در نهایت او را در داخل آسانسور هتلی در نزدیکی میدان مذکور کشته‌اند.

منبعی در پلیس بیروت در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز تأکید کرد که در حمله معترضان به نیروهای امنیتی و پلیس یک تن «به شهادت» رسیده است.

 

حمله به ادارات جهت چپاول کردن اسناد و پرونده‌های فساد

منابعی در دولت لبنان به شبکه المیادین نیز گفتند که معترضان طی حملات تخریبی شنبه‌شب به ادارات و وزارت‌خانه‌ها به دنبال نابود کردن پرونده‌های فساد هستند.

به گفته این منابع، طرح حمله به ادارات و تخریب آن‌ها منحصر به یک اداره و وزارت‌خانه نیست و «افراد مخرب» در صدد هستند اسناد و پرونده‌های مربوط به فساد از سال ۱۹۹۲ را به دست آورده و آن‌ها را از بین ببرند.

در جریان تظاهرات بعداز ظهر امروز شماری از افراد با یورش به وزارت امور خارجه و وزارت اقتصاد و اتحادیه بانک‌های لبنان، اقدام به تخریب اموال این ادارات کرده و پرونده‌های موجود را به بیرون از ساختمان پرت کرده‌اند.

تظاهرات امشب در شهر بیروت در حالی به خشونت کشیده می‌شود که اخیرا «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه به لبنان سفر کرد و در اقدامی مداخله جویانه، دولت و جریان‌های سیاسی لبنان را تهدید کرد که چنانچه به اصلاحات تن ندهند، خود شخصا وارد میدان خواهد شد.

جریان ۱۴ مارس به رهبری سعد الحریری، نخست‌وزیر سابق لبنان و نزدیک به عربستان سعودی، تلاش دارد تظاهرات و اعتراضات اخیر در پی انفجار بندر بیروت را متوجه دولت فعلی و جریان هشت مارس (جریان ملی آزاد و حزب‌الله و جنبش امل و ...) کرده و این جریان را عامل بحران فعلی معرفی کند.

سعد الحریری که جریان متبوعش در انتخابات پارلمانی گذشته با کاهش تعداد کرسی‌ها مواجه بوده و در نتیجه اعتراضات مردمی سال گذشته مجبور شد استعفا دهد، این بار با استفاده از شرایط پیش آمده به دنبال تلافی شکست خود است.

او رسما دولت را به کوتاهی متهم کرد و گفته است مسئولیت انفجار بندر بیروت با ۱۵۸ کشته و شش هزار زخمی دولت حسان دیاب است.

نخست‌وزیر لبنان در سخنرانی امشب خود با طرح این پرسش که چه کسانی از ماندن محموله نیترات آمونیوم در بندر بیروت نفع می‌برند، اظهار داشت که مواد اشتعال‌زای نیترات از شش سال پیش در بندر انبار شده بود.

 

خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده