جزئیات برگزاری امتحانات تابستانی دانش‌آموزان | امتحانات کدام پایه ها حضوری برگزار می‌شود؟

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه در شرایط کنکونی بنا است سال تحصیلی از ۱۵ شهریور شروع شود، امسال امتحانات از ۲۲ مرداد تا ۱۳ شهریور و با رعایت تمامی پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، خسرو ساکی گفت: امتحانات دانش‌آموزان پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم که در امتحانات خردادماه حدنصاب قبولی کسب نکرده یا غیبت موجه داشتند، مثل خردادماه با مسئولت معلم و مدیر مدرسه به شکل غیرحضوری برگزار خواهد شد. یعنی معلم و شورای مدرسه و ... می‌توانند تصمیم بگیرند از شیوه‌های مختلف آزمون های آنلاین و کارگروهی و خلاصه‌نویسی، پروژه های فردی و گروهی و ... به انتخاب خودشان امتحانات برگزار کنند.

ساکی افزود: امتحانات دانش آموزان پایه نهم به صورت حضوری است و هر مدرسه سوالات را خود طرح و اجرا و اعلام نتیجه می کند. بازه زمانی برای امتحانات داخلی مشخص شده که هر مدرسه برای امتحان داخلی برنامه خودش را تنظیم کرده و امتحانات را برگزار کند.

وی با بیان اینکه امتحانات پایه دوازدهم، سوم و پیش‌دانشگاهی هم حضوری و با برنامه‌ای در سراسر کشور برگزار می شود، گفت: در برگزاری تمامی آزمون‌ها رعایت پروتکل ها مد نظر است و شیوه طراحی سوالات مثل امتحانات خردادماه است.

این مسئول در مورد شیوه برگزاری امتحانات برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم نیز گفت: دانش آموزان پایه دوازدهم در این نوبت نیز به سؤالاتی پاسخ می‌دهند که در دو بخش طراحی ‌شده است؛ بخش اول از ۸۰ درصد تدریس حضوری، ۱۶ نمره سؤال طراحی ‌شده که پاسخگویی به آن‌ها الزامی است و ۲۰ درصد هم مربوط به سوالات بخش حضوری و غیرحضوری است که دانش‌آموزان به دلخواه می‌توانند به آنها پاسخ دهند.

رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات جهش تحصیلی نیز گفت: امتحانات جهش تحصیلی برابر ضوابط برگزار خواهد شد و متقاضیان باید به واحد آموزشی محل تحصیل مراجعه و ثبت‌نام کنند. این آزمون‌ها توسط خود آموزشگاه و حضوری برگزار می‌شوند.

وی درباره برگزاری امتحانات جهش تحصیلی نیز گفت: این امتحانات برای دوره ابتدایی و پایه هفتم تا نهم یعنی دوره متوسط اول امکان‌پذیر است که البته ضوابط و شرایط خاص خود را دارد.

  • شرایط تغییر رشته

ساکی درباره درخواست دانش‌آموزان برای تغییر رشته نیز توضیح داد: تغییر رشته و شاخه هم باید در همین بازه زمانی انجام شود. متقاضیان باید به محل تحصیل خود مراجعه کنند و شرایط‌شان بررسی می‌شود و در آزمون‌های حضوری آموزشگاه از آنان آزمون گرفته می‌شود.

او درباره شرایط تغییر رشته گفت: شرط، حد نصاب نمره در پایه نهم است اما دانش‌آموز باید در هدایت تحصیلی دوره متوسطه اول آن رشته را آورده باشد. وگرنه کسی که در پایه متوسط اول احراز نکرده، نمی‌تواند در پایه دهم به یازدهم متقاضی تغییر رشته شود.

رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در مورد رعایت پروتکل های بهداشتی نیز اظهار کرد: پروتکل‌های بهداشتی در حوزه آزمون رعایت شده و تاکید کرده ایم که در محل های برگزاری آزمون حتما باید تهویه مناسب، فاصله حداقل 2متری میان دانش آموزان و الزام به استفاده از  ماسک رعایت شود. مسئولان حوزه ها نیز موظف هستند که از ازدحام در محل ها جلوگیری کرده و نیز محل برگزاری آزمون ضدعفونی شود. ما هم نظارت مستمر خواهیم داشت.

  • آزمون بزرگسالان و آموزش از راه دور چگونه برگزار می‌شود؟

ساکی در مورد برگزاری آزمون بزرگسالان و آموزش از راه دور هم گفت: این آزمون‌ها به همین شکل و در همین بازه زمانی طبق آیین‌نامه‌ها و ضوابط انجام خواهند شد و متقاضیان پس ازمراجعه به مدرسه و انجام ثبت‌نام، از کل کتاب برایشان سوال طراحی می شود اما با توجه به اینکه آنان در سال‌های پیش، درس‌ها را حضوری سپری کرده اند، دیگر برای این افراد سهمیه ۸۰ درصد و ۲۰ درصدی حضوری و غیرحضوری نیست و تمام سوالات از کتاب طراحی می‌شود.

ارسال نظر