عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه

ترامپ: اگر در انتخابات پیروز شوم ظرف ۴ هفته با ایران توافق می‌کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر وعده داد چنانچه در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر به پیروزی برسد ظرف ۴ هفته با ایران به توافق خواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 10
کد خبر: ۵۴۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا که به دلیل شکست در برابر ایران مورد انتقاد محافل سیاسی در آمریکا قرار گرفته در جلسه‌ای وعده داده در صورت پیروزی در انتخابات ماه نوامبر ظرف ۴ هفته با ایران به توافق خواهد رسید.

 

رسانه‌های صهیونیستی از جمله «اسرائیل‌هیوم» گزارش داده‌اند ترامپ در ویدئویی در جلسه‌ای برای جمع‌اوری حمایت مالی این مسئله را مطرح کرده است.

 

او در این جلسه که یکشنبه در ایالت نیوجرسی برگزار شده می‌گوید «اگر برنده بشویم، ظرف چهار هفته با ایران توافق خواهیم کرد.»

 

دونالد ترامپ روز شنبه در یک سخنرانی جداگانه گفته بود در صورتی که در انتخابات ریاست‌جمهوری به پیروزی برسد خیلی زود با ایران به توافق خواهد رسید.

 

ترامپ در یک کنفرانس خبری بامداد شنبه در واکنش به گزارش دستگاه اطلاعاتی آمریکا که ایران، چین و روسیه را به تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم کرده بود گفت: « ایران دوست دارم من رئیس‌جمهور نشوم. این را اعلام کنم، اگر من برنده شوم-و زمانی که این اتفاق بیفتد- خیلی سریع با ایران به توافق می‌رسیم. با کره شمالی خیلی سریع به توافق می‌رسیم.»

 

وی در ادامه گفت: «کره شمالی و ایران... همه اینها خیلی سریع با ما توافق می‌کنند. ایران برای توافق با ما له له می‌زند، ولی می‌خواهند منتظر بمانند چون ترجیح می‌دهند با بایدن توافق کنند. اگر چین هنگامی که بایدن در قدرت است با آمریکا توافق کند، کشورمان را تصاحب خواهند کرد.»

 

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

 

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

 

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

 

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

فارس

کلمات کلیدی: دونالد ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار