البرهان: خارطوم آزاد شد؛ شکست نیرو‌های مورد حمایت امارات شیخ نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران است/ هدف دشمن تسلط بر خاورمیانه است «نوری اصلان»، نماینده حزب اپوزیسیون جمهوری‌خواه خلق ترکیه، به عنوان جانشین «امام اوغلو» منصوب شد پوتین معاهده روسیه و ایران را به پارلمان ارائه کرد در نامه‌ای به شورای امنیت؛ ایران حضور القاعده در خاک خود را قویاً رد کرد آتلانتیک پیام‌های چت گروهی کابینه ترامپ را افشا کرد + جزئیات  اسلامی: مشارکت با بخش خصوصی را در سازمان انرژی اتمی کلید زدیم هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد

ادعای تکراری وزیر بهداشت آمریکا علیه چین

وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا مانند مقامات ارشد کشورش ادعا کرده که چین می‌توانسته به جهانیان درباره ویروس کرونا هشدار دهد و با آنان برای مبارزه با این ویروس همکاری کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، «الکس ایزار»، وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا که در تایوان به سر می‌برد، مانند مقامات ارشد کشورش از عملکرد چین در مقابله با ویروس کرونا انتقاد کرد.

به نوشته وبگاه راشا تودی، اِیزار در این باره مدعی شد: «حزب کمونیست چین این فرصت را داشت که به جهانیان هشدار دهد و با آنان به منظور مبارزه با ویروس کرونا همکاری کند. اما این کشور تصمیم به چنین کاری نگرفت و هزینه‌های این تصمیم به طور روزانه افزایش می‌یابند.»

وزیر بهداشت آمریکا همچنین ادعا کرد: «همزمان با ظهور ویروس کرونا، چین به تعهدات الزام‌آور بین‌المللی خود عمل نکرد.»

وی در ادامه همچنین مدعی شد: «من اغراق نمی‌کنم ولی اگر این ویروس در کشور‌هایی چون تایوان یا آمریکا ظهور پیدا می‌کرد، به راحتی نابود می‌شد.»

پیش از این نیز دولت دونالد ترامپ بارها مدعی شده بود که چین در مورد شیوع ویروس کرونا پنهان‌کاری کرده است. وی همچنین سازمان جهانی بهداشت را نیز هم‌دست چین معرفی کرد. پکن و سازمان جهانی بهداشت به طور مکرر این اتهامات را رد کرده‌اند.

ایزار یکشنبه این هفته به تایوان سفر کرد تا با همتای تایوانی خود و برخی از مقامات دیگر این منطقه دیدار کند.

رئیس‌جمهور تایوان نیز، سفر ایزار به تایوان را «گام بزرگی در جهت همکاری دو کشور برای مقابله با شیوع (کرونا)» توصیف کرد و به زمینه‌های همکاری میان دو کشور از جمله تحقیقات در خصوص تحقیقات و تولید واکسن و دارو برای مقابله با کرونا نیز اشاره کرد.

یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه پکن در واکنش به سفر وزیر بهداشت آمریکا به تایوان از واشنگتن درخواست کرد که به اصول «چین واحد» احترام بگذارد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار