به گزارش راهبرد معاصر، شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۹ میلیون و ۸۰۶ هزار و ۲۸۵ نفر رسیده و مرگ ۷۲۹ هزار و ۵۹۱ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.
روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
همچنین بنابر تازهترین آمارها ۱۲ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۹۳۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند.
از میان شش میلیون و ۳۵۳ هزار و ۷۶۳ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۲۸۸ هزار و ۶۰۳ نفر وضعیت خفیف داشتهاند و تنها ۶۵ هزار و ۱۶۰ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از ۱۳ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۵۲۲ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۲ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۹۳۱ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۷۲۹ هزار و ۵۹۱ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند.
آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبههای اول تا سوم، تنها کشورهایی هستند که بالای دو میلیون مبتلا به کووید ۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کردهاند.
همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، مکزیک، انگلیس و هند به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص دادهاند.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا پنج میلیون و ۱۴۹ هزار و ۷۲۳ مبتلا، ۱۶۵ هزار و ۷۰ قربانی
۲. برزیل سه میلیون و ۱۳ هزار و ۳۶۹ مبتلا، ۱۰۰ هزار و ۵۴۳ قربانی
۳. هند دو میلیون و ۱۵۳ هزار و ۱۰ مبتلا، ۴۳ هزار و ۴۵۳ قربانی
۴. روسیه ۸۸۲ هزار و ۳۴۷ مبتلا، ۱۴ هزار و ۸۵۴ قربانی
۵. آفریقای جنوبی ۵۵۳ هزار و ۱۸۸ مبتلا، ۱۰ هزار و ۲۱۰ قربانی
۶. مکزیک ۴۷۵ هزار و ۹۰۲ مبتلا، ۵۲ هزار و ۶ قربانی
۷. پرو ۴۷۱ هزار و ۱۲ مبتلا، ۲۰ هزار و ۸۴۴ قربانی
۸. کلمبیا ۳۷۶ هزار و ۸۷۰ مبتلا، ۱۲ هزار و ۵۴۰ قربانی
۹. شیلی ۳۷۱ هزار و ۲۳ مبتلا، ۱۰ هزار و ۱۱ قربانی
۱۰. اسپانیا ۳۶۱ هزار و ۴۴۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۵۰۳ قربانی
پس از آن ایران با ۳۲۴ هزار و ۶۹۲ مبتلا و ۱۸ هزار و ۲۶۴ قربانی کرونا در رتبه یازدهم کشورهای درگیرِ این بیماری قرار گرفته است.
سپس کشورهای انگلیس با ۳۰۹ هزار و ۷۶۳ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۸۷ هزار و ۲۶۲ مبتلا، پاکستان با ۲۸۳ هزار و ۴۸۷ مبتلا، بنگلادش با ۲۵۵ هزار و ۱۱۳ مبتلا، ایتالیا با ۲۵۰ هزار و ۱۰۳ مبتلا، آرژانتین با ۲۴۱ هزار و ۸۱۱ مبتلا، ترکیه با ۲۳۹ هزار و ۶۲۲ مبتلا، آلمان با ۲۱۶ هزار و ۸۹۶ مبتلا، فرانسه با ۱۹۷ هزار و ۹۲۱ مبتلا، عراق با ۱۴۷ هزار و ۳۸۹ مبتلا، فیلیپین با ۱۲۶ هزار و ۸۸۵ مبتلا، اندونزی با ۱۲۳ هزار و ۵۰۳ مبتلا، کانادا با ۱۱۹ هزار و ۲۲۱ مبتلا، قطر با ۱۱۲ هزار و ۶۵۰ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش دادهاند.
پس از آن قزاقستان با ۹۸ هزار و ۷۰۱ مبتلا، مصر با ۹۵ هزار و ۳۱۴ مبتلا، اکوادور با ۹۳ هزار و ۵۷۲ مبتلا، بولیوی با ۸۹ هزار و ۵۵ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۶۱۹ مبتلا، سرزمینهای اشغالی با ۸۲ هزار و ۳۲۴ مبتلا، سوئد با ۸۲ هزار و ۳۲۳ مبتلا، عمان با ۸۱ هزار و ۳۵۷ مبتلا، اوکراین با ۷۹ هزار و ۷۵۰ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۷۸ هزار و ۷۷۸ مبتلا، پاناما با ۷۳ هزار و ۶۵۱ مبتلا، بلژیک با ۷۳ هزار و ۴۰۱ مبتلا، کویت با ۷۱ هزار و ۱۹۹ مبتلا، بلاروس با ۶۸ هزار و ۷۳۸ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۲ هزار و ۳۰۰ مبتلا، رومانی با ۶۰ هزار و ۶۲۳ مبتلا، هلند با ۵۷ هزار و ۹۸۷ مبتلا، گواتمالا با ۵۶ هزار و ۱۸۹ مبتلا، سنگاپور با ۵۴ هزار و ۹۲۹ مبتلا، پرتغال با ۵۲ هزار و ۵۳۷ مبتلا و لهستان با ۵۱ هزار و ۱۶۷ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کردهاند.
همچنین کشورهای هندوراس، نیجریه، بحرین، ژاپن، ارمنستان، غنا، قرقیزستان، افغانستان، سوئیس، آذربایجان، الجزایر، مراکش، ازبکستان، صربستان، ایرلند، مولداوی، کنیا، ونزوئلا، اتریش، نپال، کاستاریکا، اتیوپی و استرالیا تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را ثبت کردهاند.