عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

امت اسلامی همه روزهایش، روزهای آمادگی و جنگ است

رهبر نهضت اسلامی بحرین گفت: امت اسلامی همیشه در آمادگی قرار دارد تا بتواند در برابر دشمنان بایستد لذا امت اسلامی همه روزهایش روزهای آمادگی و جنگ است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۷۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله شیخ عیسی قاسم، در اولین همایش بین‌المللی لشکر فاطمیون افغانستان در حرم رضوی گفت: در این روزها امت‌های اسلامی درگیر جنگ‌هایی هستند که در تاریخ شاهد نبودیم.

 

رهبر نهضت اسلامی بحرین بیان کرد: این خطر جز با وحدت امت اسلامی از بین نمی‌رود، امت اسلامی در این ایام شاهد دشمنی‌های طولانی و پایدار بوده است و به همین خاطر در پاسخگویی به دشمن ورزیده شده است و آمادگی لازم برای مقابله با دشمن را دارد.

 

وی با بیان اینکه امت اسلامی امروز به دنبال برقراری تمدن برای همه مردم است، ادامه داد: امت اسلامی آموخته است که با منافقین درونی خود چگونه رفتار کند. مسلمانان زیادی برای بازگشت انسانیت تلاش می‌کنند. مسلمانانی که برای شکستن نادانی و توحش گام برمی‌دارند و برای پیروزی بر دشمن تلاش می‌کنند.

 

آیت الله شیخ عیسی قاسم اظهار کرد: امت اسلامی هیچوقت از حق خود کوتاه نخواهد آمد و همیشه در آمادگی قرار دارد تا بتواند در برابر دشمنان بایستد. امتی که نگذارد ظالمان بر وی حاکمیت کند و همه روزها را روز آمادگی بداند، شکست نخواهد خورد، لذا امت اسلامی همه روزهایش باید روزهای آمادگی و جنگ باشد.

 

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده