هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت

۳۰۰ هزار نفر، کمبود واقعی نیروی انسانی در آموزش و پرورش

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: با توجه به این که کمبود واقعی نیروی انسانی در آموزش و پرورش بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر است، از وزیر آموزش و پرورش درخواست کردیم، راهکارهای عملیاتی ارائه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان با اعلام خبر تشکیل جلسه این فراکسیون با وزیر آموزش وپرورش گفت، در این جلسه در ارتباط با نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی در پیش رو با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا بحث وگفتگو شد.

وی تاکید کرد: کیفیت بخشی به آموزش های مجازی ودیجیتالی، زمینه سنجی میزان دسترسی دانش آموزان در اقصی نقاط کشور به آموزش های مجازی و ارائه راهکارهای عملی وجایگزین برای دانش آموزانی که زیرساخت های لازم برای بهره برداری از این آموزش ها را ندارند، به منظور تحقق عدالت آموزشی و تاکید بر حفظ،وارتقای کیفیت خدمات آموزشی وپرورشی در شرایط بحران کرونا از مهم ترین محورهایی بود که در این نشست مورد تاکید قرار گرفت.

حاجی بابایی، با اشاره به کمبود شدید نیروی انسانی در آموزش و پرورش گفت: با توجه به این که کمبود واقعی نیروی انسانی در آموزش وپرورش بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر است،  در این رابطه نیز از وزیر آموزش وپرورش درخواست شد، راهکارهای عملیاتی به منظور رفع این مشکل را در کوتاه مدت و میان مدت ارائه دهند، به گونه ای که دسترسی به آموزش و پرورش چه از نظر کمی و چه از منظر کیفیت برای همه کودکان و نوجوانان کشور ساده و امکان پذیر باشد.

وی  تقویت دانشگاه فرهنگیان را از اساسی ترین محورهای مورد تاکید در این نشست برشمرد و گفت: دانشگاه فرهنگیان می تواند، هم در حل مشکل نیروی انسانی در کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت راهگشا باشد و همچنین با توجه به رویکردهای جدید آموزش و پرورش، برنامه ریزی برای ارائه آموزش های منزل محور و خانواده محور، را در دستور کار خود قرار دهد، تا بتوانیم، همه ظرفیت های موجود برای توسعه کمی و کیفی آموزش وپرورش را، مدنظر قرار دهیم.

رئیس فراکسیون فرهنگیان با اشاره به نیروی انسانی به عنوان یکی از مهم ترین زیر نظام های سند تحول بنیادین گفت: بعد از زیر نظام مدیریت وراهبری، زیر نظام نیروی انسانی بیشترین نقش را در تحقق اهداف سند تحول بنیادین در آموزش وپرورش ایفا می کند.

وی گفت، یکی از راهکارهای سند تحول بنیادین برای ارتقای نیروی انسانی در آموزش وپرورش، که در برنامه ششم توسعه نیز مصوب شده است، برنامه رتبه بندی فرهنگیان است، که باید با توجه به مصوبات وقوانین فرادستی در آموزش و پرورش اجرایی شود.

حاجی بابایی همچنین از مراجعات و گله مندی بازنشستگان برای تاخیر در پرداخت پاداش پایان خدمت گفت و تاکید کرد، آموزش وپرورش رویه ای را باید در پیش بگیرد که در اولین فرصت ممکن، پس از صدور حکم بازنشستگی فرهنگیان، پاداش پایان خدمت، آنها پرداخت، شود، چرا که شرایط اقتصادی جامعه به گونه ای است که هرگونه تاخیر در پرداخت این پاداش، با کاهش ارزش پولی آن و درنتیجه نارضایتی فرهنگیانی که ۳۰ سال صادقانه خدمت کرده اند، می شود.

وی همچنین به مصوبه اخیر کمیسیون برنامه وبودجه برای اعمال مدرک فرهنگیان اشاره کرد و گفت، در هفته جاری،ایراد شورای نگهبان برای اعمال مدارک تحصیلی فرهنگیان مرتفع ومقرر گردید، پس از اعلام نظر مجدد شورای نگهبان مدارک تحصیلی فرهنگیان از ابتدای بهمن سال ۱۳۹۹ اعمال شود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار