وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اتحادیه اروپا برای تحریم ترکیه به توافق نرسید

یونان در متقاعد کردن اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم علیه ترکیه به دلیل تنش‌های اخیر در دریای مدیترانه شکست خورد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر یونان روز جمعه نتوانست کشورهای اتحادیه اروپا را برای اعمال تحریم علیه ترکیه متقاعد کند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا «همبستگی کامل» خود با یونان را ابراز داشت اما درخواست آتن برای تحریم‌ها علیه ترکیه را بی پاسخ گذاشت.

رسانه‌های ترکیه‌ای نوشته‌اند که درخواست یونان برای اعمال تحریم علیه ترکیه، حمایت کشورهای عضو اتحادیه اروپا را به همراه نداشته است.

این تحولات در حالی روی می‌دهد که یک منبع یونانی روز جمعه گفت، یک ناو جنگی یونانی در دریای مدیترانه با یک کشتی جنگی متعلق به ترکیه دچار درگیری «جزئی» شده است. 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از منبعی در وزارت دفاع یونان گفت، این دو کشتی جنگی به طور «تصادفی» در شرق مدیترانه با یکدیگر درگیر شدند.

نزاع طولانی‌مدت دریایی بین ترکیه و یونان این هفته بعد از آن تشدید شد که آنکارا کشتی اکتشافی «اروچ رئیس» را به آب‌هایی فرستاد که یونان هم درباره آن‌ها ادعای مالکیت دارد.

اتحادیه اروپا  چندی قبل اعلام کرد که طرح ترکیه برای انجام حفاری برای جستجوی نفت و گاز در سواحل قبرس نگرانی بسیار در این منطقه را موجب شده است. اتحادیه اروپا هشدار داده که این اقدام ترکیه موجب افزایش تنش‌ها میان این دو کشور شده و غیر قابل قبول است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار