رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اتحادیه اروپا برای تحریم ترکیه به توافق نرسید

اتحادیه اروپا برای تحریم ترکیه به توافق نرسید یونان در متقاعد کردن اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم علیه ترکیه به دلیل تنش‌های اخیر در دریای مدیترانه شکست خورد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر یونان روز جمعه نتوانست کشورهای اتحادیه اروپا را برای اعمال تحریم علیه ترکیه متقاعد کند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا «همبستگی کامل» خود با یونان را ابراز داشت اما درخواست آتن برای تحریم‌ها علیه ترکیه را بی پاسخ گذاشت.

رسانه‌های ترکیه‌ای نوشته‌اند که درخواست یونان برای اعمال تحریم علیه ترکیه، حمایت کشورهای عضو اتحادیه اروپا را به همراه نداشته است.

این تحولات در حالی روی می‌دهد که یک منبع یونانی روز جمعه گفت، یک ناو جنگی یونانی در دریای مدیترانه با یک کشتی جنگی متعلق به ترکیه دچار درگیری «جزئی» شده است. 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از منبعی در وزارت دفاع یونان گفت، این دو کشتی جنگی به طور «تصادفی» در شرق مدیترانه با یکدیگر درگیر شدند.

نزاع طولانی‌مدت دریایی بین ترکیه و یونان این هفته بعد از آن تشدید شد که آنکارا کشتی اکتشافی «اروچ رئیس» را به آب‌هایی فرستاد که یونان هم درباره آن‌ها ادعای مالکیت دارد.

اتحادیه اروپا  چندی قبل اعلام کرد که طرح ترکیه برای انجام حفاری برای جستجوی نفت و گاز در سواحل قبرس نگرانی بسیار در این منطقه را موجب شده است. اتحادیه اروپا هشدار داده که این اقدام ترکیه موجب افزایش تنش‌ها میان این دو کشور شده و غیر قابل قبول است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار