رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

کدخدایی: پژوهشکده شورای نگهبان به مجلس برای کاهش رفت و برگشت مصوبات مشورت می‌دهد

کدخدایی: پژوهشکده شورای نگهبان به مجلس برای کاهش رفت و برگشت مصوبات مشورت می‌دهد کدخدایی گفت: مقرر شد، پژوهشکده شورای نگهبان مسائلی را در اختیار مجلس بگذارد تا رفت و برگشت مصوبات کاهش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان امروز (دوشنبه، ۲۷ مرداد) در حاشیه نشست مشترک اعضای این شورا و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران و با اشاره به این جلسه اظهار کرد: بعد از تشکیل مجلس یازدهم جلساتی را با رئیس مجلس داشتیم تا همکاری بیشتری میان شورای نگهبان و مجلس صورت گیرد.

 

وی افزود: بعد از آن جلسه نشستی را با اعضای هیئت رئیسه برگزار کردیم و امروز اولین جلسه با رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد که بسیار جلسه خوبی بود و رؤسای کمیسیون‌ها و همچنین دبیر شورا مسائل خوبی را درباره همکاری مجلس با شورای نگهبان مطرح کردند و رؤسای مجلس هر کدام نظر خود را در این باره و دغدغه‌هایشان نسبت به مسائل مختلف مطرح کردند.

 

کدخدایی تأکید کرد: قرار شد که جلسات بیشتری با اعضای کمیسیون‌های تخصصی به صورت جداگانه برگزار کنیم که درباره اخبار و نتایج آن اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

 

سخنگوی شورای نگهبان بیان کرد: اولویت اصلی مجلس یازدهم حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم بوده و در این جلسه نسبت به قوانین و مصوبات مربوط به این امر بحث و بررسی صورت گرفت و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به برخی طرح‌ها و مصوبات اشاره‌ای داشت که در دست اقدام است.

 

وی ادامه داد: رئیس کمیسیون صنایع درباره حوزه خود به طرح مباحثی پرداخت که البته وجه مشترکی که در صحبت‌های همه دوستان وجود داشت بحث فراوانی قوانینی است که بعضاً دست و پاگیر هستند که در این زمینه قرار شد بحث‌های کارشناسی بیشتری انجام شود.

 

کدخدایی تأکید کرد: پژوهشکده شورای نگهبان آمادگی خود را در این زمینه اعلام کرده و امیدواریم که مجلس بتواند در این زمینه اقدام لازم را انجام دهد.

 

سخنگوی شورای نگهبان گفت: ما با عنایت به حضور کارشناسان جوان و خوبمان در پژوهشکده قرار است که در زمان بررسی مصوبات چنانچه مجلس مایل باشد، نظرات مشورتی خود را به آنها ارائه دهیم که بر اساس همان خط حرکت کنند تا رفت و برگشت مصوبات به شورای نگهبان کمتر شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار