کشف بیش از ۱ میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس شناسایی یک پیکر دیگر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی مدارک لازم برای ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ وقوع گردوخاک و وزش باد شدید در تهران کشف ابزار‌های پارینه‌سنگی در سواحل مکران قتل پیرمرد نگهبان در پارک / جزئیات دستگیری قاتل دستگیری عامل حمله به مجری جشن نجف آبادی‌ها/ ماجرا چه بود؟ وزیر آموزش و پرورش: پیگیر مطالبات فرهنگیان با کمک مجلس و دولت هستم /اجازه نمی‌دهم حق هیچ معلمی ضایع شود اولین خورشید گرفتگی شبیه‌سازی شده در جهان انجام شد آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران

مشاهده نسخه مسری تر کرونا در مالزی

مالزی سویه‌ای از کروناویروس را که ۱۰ برابر مُسری‌تر و عفونی‌تر از کروناویروس همه‌گیر است در میان مبتلایان خود شناسایی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، این سویه جهش یافته که D614G نام گرفته، حداقل در سه مورد از ۴۵ مورد مبتلا به کرونا در یک خوشه مشاهده شده است که از طرف یک صاحب رستوران که از هند بازگشته و قرنطینه ۱۴ روزه خود را شکسته بود، آغاز شد.

 

این مرد از آن زمان به پنج ماه زندان و جریمه نقدی محکوم شده است.

 

این جهش همچنین در یک خوشه دیگر شامل افرادی که از فیلیپین باز می‌گشتند نیز مشاهده شده است.

 

مدیرکل بهداشت مالزی اظهار داشته این سویه کرونا به این معنی است که مطالعات موجود در مورد واکسن‌ها ممکن است ناقص یا ناکارآمد در برابر جهش باشد.

 

این سویه جهش یافته نوع غالب کرونای شایع شده در اروپا و ایالات متحده است. با این حال سازمان جهانی بهداشت می‌گوید هیچ مدرکی دال بر این که این سویه منجر به بیماری شدیدتر و کشنده‌تر شود، وجود ندارد.

 

مقاله‌ای که در Cell Press منتشر شده است نیز می‌گوید: بعید است که این جهش تأثیر عمده‌ای بر کارآیی واکسن‌های در حال ساخت ایجاد کند.

 

مقامات بهداشتی مالزی در همین راستا هشدار داده‌اند که مردم باید با احتیاط عمل کرده و اقدامات احتیاطی بیشتری را انجام دهند، زیرا این سویه عفونی‌تر در مالزی نیز مشاهده شده است. آن‌ها تاکید کرده‌اند که همکاری مردم بسیار لازم است تا بتوان زنجیره عفونت را از هر جهشی جدا کرد.

 

بنا بر گزارش بلومبرگ، در حالی که مالزی تا حد زیادی موفق شده است از فعالیت مجدد کروناویروس که در نقاط دیگر جهان دیده می‌شود، جلوگیری کند، تعداد موارد جدید ابتلا که در این کشور یافت می‌شود رو به افزایش است. این کشور روز شنبه ۲۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را تأیید کرد که بیشترین تعداد ثبت شده از تاریخ ۲۸ ژوئیه بود و روز یکشنبه نیز ۲۵ مورد دیگر به این آمارها افزوده شد.

 

ایسنا

کلمات کلیدی: مالزی کرونا
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار