آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

دیدار معاون لاوروف با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران

معاون وزیر خارجه روسیه و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه با یکدیگر دیدار کرده و درباره مسائل مختلف از جمله ایران گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش روز سه‌شنبه از دیدار «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه با «رافائل ماریانو گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد.

 

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «سرکئی ریابکوف امروز با رافائل گروسی دیدار کرد. آنها مذاکرات مثبت و ثمربخشی درباره موضوعات مربوط به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتند.»

 

اولیانوف اضافه کرد: «تمرکز ویژه ریابکوف و گروسی در این دیدار درباره فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس درباره ایران بوده است.» 

 

پس از امضای توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی در سال 2015، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وظیفه راستی‌آزمایی پایبندی ایران به تعهدات خود ذیل برجام را بر عهده داشته است.

 

پس از خروج آمریکا از برجام در اردیبهشت سال 1397،‌ ایران تا یک سال پس از آن نیز همچنان به محدودیت‌های در نظر گرفته شده در برجام پایبند بود این در حالی بود که دولت آمریکا بعد از خروج  برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران روی آورد.

 


ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.



در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.


منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار