گروسی: احتمالا ذخایر اورانیوم ۶۰ درصد ایران در تاسیساتی قرار دارد که مورد حمله واقع شد فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است رهبر انصارالله: ایران نظام اسلامی واقعی را مقابل ظلم صهیونیسم بنا کرد ترامپ قانونگذاران آمریکایی را به «عواقب» پس زدن تعرفه ها تهدید کرد نوری المالکی: حشد شعبی منحل نخواهد شد معاون ترامپ: به مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان پیام دادند سفر نتانیاهو به واشنگتن با هدف تخریب مسیر مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است

دیدار معاون لاوروف با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران

معاون وزیر خارجه روسیه و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه با یکدیگر دیدار کرده و درباره مسائل مختلف از جمله ایران گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش روز سه‌شنبه از دیدار «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه با «رافائل ماریانو گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد.

 

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «سرکئی ریابکوف امروز با رافائل گروسی دیدار کرد. آنها مذاکرات مثبت و ثمربخشی درباره موضوعات مربوط به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتند.»

 

اولیانوف اضافه کرد: «تمرکز ویژه ریابکوف و گروسی در این دیدار درباره فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس درباره ایران بوده است.» 

 

پس از امضای توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی در سال 2015، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وظیفه راستی‌آزمایی پایبندی ایران به تعهدات خود ذیل برجام را بر عهده داشته است.

 

پس از خروج آمریکا از برجام در اردیبهشت سال 1397،‌ ایران تا یک سال پس از آن نیز همچنان به محدودیت‌های در نظر گرفته شده در برجام پایبند بود این در حالی بود که دولت آمریکا بعد از خروج  برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران روی آورد.

 


ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.



در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.


منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار