رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

عربستان بار دیگر خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد

عربستان بار دیگر خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد هیات دولت سعودی در نشست دیشب خود به ریاست ملک سلمان با اتخاذ مواضع ضد ایرانی، بار دیگر تمدید تحریم تسلیحاتی ایران و عدم لغو آن را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الشرق الاوسط، سه شنبه شب هیات دولت سعودی نشستی را به ریاست پادشاه این کشور به صورت مجازی برگزار کرد.

 

بر اساس این گزارش، شرکت کنندگان در نشست هیات دولت سعودی ضمن بررسی مسایل داخلی و اوضاع منطقه، اعلام کردند که باید تحریم تسلیحاتی ایران تمدید شود.

 

وزرای سعودی در این نشست مدعی شدند که لغو تحریم تسلیحاتی ایران باعث تشدید درگیری‌ها در منطقه خواهد شد.

 

هیات دولت سعودی تاکید کرد که ریاض از هرگونه اقدام بین المللی که باعث دست بسته شدن ایران در منطقه و کاهش نفوذ این کشور می شود، حمایت می کند.

 

هیات دولت سعودی در ادامه ایران را به انجام اقدامات «مخرب» در منطقه متهم کرد و مدعی شد: لغو هرگونه محدودیت تسلیحاتی ایران، اعم از تسلیحات متعارف و نامتعارف، منجر به افزایش درگیری‌ها در منطقه می‌شود.

 

وزرای سعودی این درخواست ضد ایرانی را در حالی مطرح می‌کنند که قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران از سد شورای امنیت سازمان ملل عبور نکرد و رأی نیاورد.

 

هیات دولت سعودی اکنون پس از شکست قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت به مکانیسم ماشه که آمریکا سعی دارد آن را علیه ایران فعال کند، دل خوش کرده است.

 

از سوی دیگر، کشورهای امضاکننده توافق برجام این سؤال را مطرح می‌کنند که آمریکا با کدام پایه و اساس می‌تواند این کار را انجام دهد در حالی که از این توافق خارج شده است. افزون بر آن، سایر اعضای شورای امنیت سازمان ملل مخالفت خود را با این اقدام آمریکا (فعال کردن مکانیسم ماشه) اعلام کرده‌اند.

 

این مکانیسم که در برجام آمده است امکان بازگشت همه تحریم‌ها علیه ایران از زمان قبل از توافق هسته‌ای را ایجاد می‌کند، بدون اینکه وتوی اعضای شورای امنیت سازمان ملل بتواند از آن جلوگیری به‌عمل آورد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار