دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

بذرپاش: باید با «احتکار قدرت» برخورد شود

رئیس دیوان محاسبات گفت: مدیرانی که تصمیم نمی‌گیرند یا نمی‌خواهند تصمیم بگیرند، از این به بعد باید پاسخگو باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات کل کشور امروز (چهارشنبه 29 مردادماه) در دیدار با مدیران عامل بانک‌های دولتی با بیان اینکه از این به بعد باید با احتکار قدرت برخورد شود، اظهار داشت: مدیرانی که تصمیم نمی‌گیرند یا نمی‌خواهند تصمیم بگیرند، از این به بعد باید پاسخگو باشند.

 

وی خطاب به مدیران عامل بانکهای دولتی با تاکید بر اینکه فروش شرکت‌ها را جزو اولویت خود در بانک‌ها قرار دهید، تصریح کرد: بدانید این شرکت‌ها برای شما جز دردسر چیزی نخواهد داشت؛ شرکت‌ها را بفروشید و منابع حاصل از آن را صرف توسعه خدمات بهتر به مردم کنید. دیوان باید حتما روی شرکت‌های ذیل بانک‌ها نظارت کند که الان این اتفاق رخ نمی‌دهد.

 

بذرپاش تاکید کرد: بانک‌ها امروز در اذهان متهم هستند که ربح مرکب می‌گیرند. متأسفانه در برخی بانک‌ها هم صحت دارد؛ این خلاف قانون است

 

رئیس دیوان محاسبات کل کشور گفت: همه درآمد بانک‌ها بر مبنای سود تسهیلات است و این انگیزه را از بانک‌ها برای کاهش نرخ سود تسهیلات می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه با توسعه فناوری و تکنولوژی هر گوشی موبایل باید یک شعبه بانک باشد، گفت: این میزان شعبه که منابع بانک‌ها را در ملک محبوس کرده است، یک کار غلط و اشتباه است

 

بذرپاش تاکید کرد: اعتبارسنجی توسط بانک‌ها برای مشتریان در بسیاری از کشورها در حال انجام است و این روش ضمانت بیشتری برای بازگشت تسهیلات است در این حوزه باید تلاش جدی‌تر کنیم.

 

رئیس دیوان محاسبات کل کشور با بیان اینکه می‌دانید که معوقات در تسهیلات قرض‌الحسنه بسیار کم است، افزود: برعکس در تسهیلات و وام‌های کلان معوقات جدّی است. این نشان می‌دهد جهت‌گیری تسهیلات باید به چه سمتی برود. بانک‌ها فکر می‌کنند برایشان دردسر دارد البته این تصور غلطی است چرا که منافع مادی و معنوی آن برای کشور بسیار چشمگیر است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار