شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

بذرپاش: باید با «احتکار قدرت» برخورد شود

رئیس دیوان محاسبات گفت: مدیرانی که تصمیم نمی‌گیرند یا نمی‌خواهند تصمیم بگیرند، از این به بعد باید پاسخگو باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات کل کشور امروز (چهارشنبه 29 مردادماه) در دیدار با مدیران عامل بانک‌های دولتی با بیان اینکه از این به بعد باید با احتکار قدرت برخورد شود، اظهار داشت: مدیرانی که تصمیم نمی‌گیرند یا نمی‌خواهند تصمیم بگیرند، از این به بعد باید پاسخگو باشند.

 

وی خطاب به مدیران عامل بانکهای دولتی با تاکید بر اینکه فروش شرکت‌ها را جزو اولویت خود در بانک‌ها قرار دهید، تصریح کرد: بدانید این شرکت‌ها برای شما جز دردسر چیزی نخواهد داشت؛ شرکت‌ها را بفروشید و منابع حاصل از آن را صرف توسعه خدمات بهتر به مردم کنید. دیوان باید حتما روی شرکت‌های ذیل بانک‌ها نظارت کند که الان این اتفاق رخ نمی‌دهد.

 

بذرپاش تاکید کرد: بانک‌ها امروز در اذهان متهم هستند که ربح مرکب می‌گیرند. متأسفانه در برخی بانک‌ها هم صحت دارد؛ این خلاف قانون است

 

رئیس دیوان محاسبات کل کشور گفت: همه درآمد بانک‌ها بر مبنای سود تسهیلات است و این انگیزه را از بانک‌ها برای کاهش نرخ سود تسهیلات می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه با توسعه فناوری و تکنولوژی هر گوشی موبایل باید یک شعبه بانک باشد، گفت: این میزان شعبه که منابع بانک‌ها را در ملک محبوس کرده است، یک کار غلط و اشتباه است

 

بذرپاش تاکید کرد: اعتبارسنجی توسط بانک‌ها برای مشتریان در بسیاری از کشورها در حال انجام است و این روش ضمانت بیشتری برای بازگشت تسهیلات است در این حوزه باید تلاش جدی‌تر کنیم.

 

رئیس دیوان محاسبات کل کشور با بیان اینکه می‌دانید که معوقات در تسهیلات قرض‌الحسنه بسیار کم است، افزود: برعکس در تسهیلات و وام‌های کلان معوقات جدّی است. این نشان می‌دهد جهت‌گیری تسهیلات باید به چه سمتی برود. بانک‌ها فکر می‌کنند برایشان دردسر دارد البته این تصور غلطی است چرا که منافع مادی و معنوی آن برای کشور بسیار چشمگیر است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر