آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

هشدار سناتور‌های آمریکایی: برنامه هسته‌ای عربستان تبدیل به تسلیحات هسته‌ای نشود

هشدار سناتور‌های آمریکایی: برنامه هسته‌ای عربستان تبدیل به تسلیحات هسته‌ای نشود شماری از سناتور‌های آمریکایی در نامه‌ای به ترامپ به وی درباره برنامه هسته‌ای عربستان هشدار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شماری از سناتور‌های آمریکایی نسبت به برنامه هسته‌ای عربستان هشدار دادند.

 

بر این اساس، شماری از سناتور‌های آمریکایی از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در نامه‌ای به دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریکا نسبت به برنامه موشکی و هسته‌ای عربستان سعودی هشدار دادند و آن را تهدیدی برای تلاش‌ها به منظور جلوگیری از اشاعه تسلیحات هسته‌ای دانستند.

 

در این نامه آمده است: عربستان در حال رسیدن به چرخه کامل سوخت هسته‌ای است و این موضوع به ریاض این امکان را می‌دهد به تسلیحات هسته‌ای دست یابد. اگر فناوری هسته‌ای عربستان کنترل نشود می‌تواند به این کشور امکان آن را بدهد که به طور مخفیانه به اورانیوم غنی شده لازم برای ساخت سلاح هسته‌ای دست یابد.

 

گفتنی است عربستان سعودی در حال ساخت راکتور هسته‌ای با کمک کشور چین است. برخی مقامات آمریکایی نگران آن هستند که ریاض بخواهد به تسلیحات هسته‌ای دست یابد و در آن صورت کشور‌های دیگر خاورمیانه نیز به سمت دستیابی به این تسلیحات حرکت کنند./ باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار