ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

استقبال پامپئو از اقدامات جدید لندن علیه حزب‌الله لبنان

وزیر خارجه آمریکا ضمن استقبال از اقدام جدید لندن علیه حزب‌ الله لبنان، به تداوم مواجهه با ایران اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 26
کد خبر: ۵۵۶۰
 به گزارش راهبردمعاصر ، وزیر خارجه آمریکا دوشنبه در توییتی از اقدام جدید انگلیس علیه حزب الله لبنان تشکر کرد.

 «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در توییتی بدین منظور نوشت: «آمریکا از متحدان انگلیسی خود بابت ممنوعیت حزب الله تشکر می‌کند.»

وزیر خارجه آمریکا در ادامه لفاظی خود نوشت: «این گروه تروریستی تحت حمایت ایران، مسئول مرگ آمریکایی‌هاست و با تداوم توطئه، حمله در خاورمیانه، اروپا و دیگر نقاط جهان را ادامه می‌دهد.»

 وزیر خارجه آمریکا در خاتمه توییت خود نوشت: «اتحاد بین‌المللی در مواجهه با رژیم ایران افزایش می‌یابد.»

بر اساس این گزارش، همزمان با تلاش‌های آمریکا در تشدید فشار به حزب‌الله لبنان، «ساجد جاوید» وزیر کشور انگلیس دوشنبه اعلام کرد دولت این کشور کلیت حزب‌الله را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار می‌دهد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، جاوید در این باره گفت: «حزب‌الله به تلاش برای بی‌ثبات کردن وضعیت شکننده خاورمیانه ادامه می‌دهد و ما دیگر نمی‌توانیم میان شاخه نظامی آن که پیش از این غیرقانونی شده و حزب سیاسی آن، تمایز قائل شویم.»

ساجد جاوید افزود: «به همین جهت، تصمیم گرفته‌ام که کل گروه را ممنوع اعلام کنم.»

به دنبال تصمیم روز دوشنبه انگلیس در ممنوع اعلام کردن شاخه سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان، تل آویو از این اقدام انگلیس استقبال کرد به طوری‌که وزیر امنیت رژیم صهیونیستی با تحسین از اقدام روز دوشنبه انگلیس ، به اتحادیه اروپا توصیه کرد مسیر لندن را پیش گیرند.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار