نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

ترافیک پرحجم و سنگین در ورودی های شرقی پایتخت

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران گفت: هم‌اکنون شاهد بار ترافیک سنگین و فوق سنگین در ورودی شرقی پایتخت و در نقاطی مانند جاجرود، آزادراه تهران - پردیس، امام زاده هاشم(ع) و گیلاوند شاهد پس‌زدگی بار ترافیکی هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 21
کد خبر: ۵۵۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سیاوش محبی عصر امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در پردیس، در خصوص وضعیت ترافیکی محورهای هراز، فیروزکوه، امام رضا(ع) و بزرگراه حرم به حرم، اظهار کرد: هم اکنون تردد انواع وسایل نقلیه از شمال به جنوب محور هراز پرحجم و سنگین گزارش شده و متاسفانه در محدوده گالری امامزاده هاشم(ع) شاهد پس زدگی بار ترافیکی هستیم.

وی گفت: عبور و مرور وسایل نقلیه از شمال به جنوب محور فیروزکوه سنگین و پر حجم گزارش شده و خودروها به مرور در حال عبور از این محور مواصلاتی کشور هستند.

فرمانده پلیس ‌راه ویژه شرق استان تهران افزود: آمد و شد انواع وسایل نقلیه از شمال به جنوب و جنوب به شمال محور امام رضا(ع) و بزرگراه حرم به حرم پرحجم و نیمه سنگین گزارش شده و به دلیل گنجایش بالای عبور خودروها از این محورها، ترافیک‌های سنگین و یا گره ترافیکی مشاهده نمی‌شود.

محبی با بیان اینکه متاسفانه هم وطنان در پایان تعطیلات اقدام به بازگشت از سفر می‌کنند، تأکید کرد: هم اکنون پس زدگی بار ترافیکی را در محدوده جاجرود، آزادراه تهران - پردیس، گیلاوند و گالری امامزاده هاشم(ع) مشاهده می‌شود که خودروها به مرور در حال عبور از این محور به سمت تهران هستند.

وی بیان کرد: هموطنان با رعایت مدیریت زمان، سفر پرهیز از عجله و شتاب، رعایت فاصله طولی مناسب نسبت به خودروهای جلویی، عدم ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز مانند سرعت، سبقت و انحراف به چپ می‌تواند سفری ایمن و بدون خطر را برای خود و دیگر همووطنان ما رقم بزنند.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار