عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت

پمپئو: جهان باید از تحریم تسلیحاتی ایران حمایت کند

پمپئو: جهان باید از تحریم تسلیحاتی ایران حمایت کند وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر بر موضع دولت ترامپ درباره تحریم تسلیحاتی ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا که پس از مواجهه کشورش با شکستی دیپلماتیک در شورای امنیت سازمان ملل در زمینه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران برای دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به قدس اشغالی سفر کرده است، در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با او گفت که "از تمام ابزارهایمان استفاده خواهیم کرد تا مطمئن شویم ایران به تسلیحات هسته ای دست پیدا نمی کند" و مطمئن است که موفق خواهند شد.


پمپئو در ادامه گفت: ما فکر می کنیم این به نفع تمام جهان است. بسیاری از رهبران جهان به طور خصوصی این را به من می گویند. زمان برخاستن فرا رسیده است. ایران از تاریخ ۱۸ اکتبر(با به پایان رسیدن تاریخ تحریم تسلیحاتی ایران) در شرف دسترسی یه این تسلیحات و پول است.

 

پمپئو در ادامه با "استقبال از صلح اسرائیل با برخی کشورهای حوزه خلیج فارس" از موضع آمریکا در این باره دفاع کرد و گفت: این کشورها که بیشترین تاثیر را از برخورداری ایران از سامانه های تسلیحاتی خواهند پذیرفت همگی موافق تمدید این تحریم هستند و بقیه جهان هم باید به ما ملحق شوند.


بر اساس این گزارش، اظهارات پمپئو در پی این مطرح می شود که تلاش های دولت آمریکا برای جلب حمایت حداکثری از تصویب پیش نویس قطعنامه ای برای تمدید تسلیحاتی ایران با شکست مواجه شد.


تنها جمهوری دومنیکن و خود آمریکا به تصویب این پیش نویس رای مثبت دادند و این قطعنامه با دو رای مخالف چین و روسیه و ۱۱ رای ممتنع تصویب نشد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار