بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری

حریرچی: هر فرد کرونایی در یک ماه ۴۳۰ نفر را مبتلا می‌کند

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه اگر فرد مبتلا به کرونا هیچ نکته‌ای را رعایت نکند در یک ماه ۴۳۰ نفر را آلوده خواهد کرد، گفت: ۱۰ درصد بستری‌های کرونا فوت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت که در برنامه تلویزیونی سلام صبح بخیر شبکه ۳ صحبت می‌کرد با بیان اینکه کادر درمان و بهداشت کشور در شش ماه اخیر شبانه روز درگیر بودند و لحظه‌ای استراحت نداشتند، گفت: علاوه به درگیری خود کادر درمان و بهداشت خانواده‌های این عزیزان نیز با مشکلات روحی و روانی بسیاری درگیر شده‌اند.

 

حریرچی با بیان اینکه در چند روز گذشته دختر ۸ ساله دو تن از بهترین پزشکان اصفهانی بدون هیچ عارضه قبلی به علت مبتلا به کرونا جان خود را از دست داده است، گفت: بر طبق آمار جهانی از هر ۱۰ نفری بستری یک نفر فوتی، از هر ۲ نفری که در ICU بستری می‌شوند ۱نفر فوتی و از هر ۱۰ نفری که مجبور به لوله گذاری در ICU می‌شوند ۹ نفر فوت می‌کنند.

 

وی با انتقاد از سفر‌های غیر ضرور مردم گفت: متاسفانه هر ۰.۱ افزایش سفر، آمار ابتلا را ۱.۹ درصد افزایش داده و پیش بینی می‌شود آخر هفته روزانه ۲میلیون تردد داشته باشیم؛ که به طور میانگین در هر خودرو ۳.۴ نفر سرنشین وجود دارد و خود این موضوع امار بسیار خطرناکی را به همراه دارد.

 

عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا با بیان اینکه دولت مجبور است در دوگانه اقتصاد و معیشت تعادل را برقرار کند، گفت: دولت‌ها هم ممکن است به خاطر این تعادل دچار اشتباه شوند کما اینکه اسپانیا به علت معیشت و مشکلات اقتصادی مجبور به برداشتن برخی محدودیت‌ها در سواحل و شهر‌ها شد که همین باعث موج دوم کرونا در این کشور شده است تا آنجا که انگلیس و برخی کشور‌های دیگر ورود از اسپانیا را با برخی محدویت‌ها اعمال کرده‌اند.

 

حریرچی در پاسخ به این سوال که چرا دولت سفر در تعطیلات پیش رو را ممنوع نکرد، گفت: خیلی از استان‌های ما اقتصادشان بر مبنای گردشگری است و حوزه گردشگری ۱۳ هزار میلیارد تومان خسارت دیده است و متاسفانه استان‌هایی که هدف گردشگری هستند وضعیت قرمز دارند که به مردم تاکید می‌کنیم که به آنجا سفر نکنند.

 

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه اگر فرد مبتلا به کرونا هیچ نکته‌ای را رعایت نکند در یک ماه ۴۳۰ نفر را آلوده خواهد کرد، گفت: خوشبختانه با وجود انجام پروتکل‌ها و زدن ماسک در کشورمان امار ابتلا از هر فرد کرونایی در چند ماه اخیر از ۲.۵ نفر به ۰.۹۳ نفر رسیده است.

 

معاون وزیر بهداشت گفت: موضوع کرونا موضوع عبرت‌هاست چرا که برخی کشور‌ها مانند انگلیس که قبله بسیاری در حوزه بهداشت و درمان بودند در موضوع کرونا عملکرد‌های بسیار بدی داشتند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه نباید به امید واکسن بود گفت: در پنجاه سال اخیر تولید هر واکسن برای بیماری‌ها متوسط هفت سال طول کشیده حتی برای برخی بیماریی‌ها مانند ایدز و مالاریا با وجود درگیری چد ده ساله هنوز واکسنی کشف نشده است و لذا مردم باید خودشان رعایت کنند.

 

حریرچی در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا سیاست دولت همگانی شدن کرونا است، گفت: همگانی شدن کرونا کار احمقانه‌ای است و سیاست دولت هم این نیست چرا که وقتی باز هم احتمال ابتلای مجدد وجود دارد این کار عقلانی نیست./ فارس

ارسال نظر