تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم

۴ نفتکش به دلیل نقض تحریم های ایران خلع پرچم شدند

یک رسانه آمریکایی مدعی شده ۴ نفتکش بابت نقض تحریم‌های آمریکا و انتقال مخفیانه نفت ایران خلع پرچم شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری «ان‌بی‌سی» ادعا می‌کند در پی تحقیقات این رسانه در خصوص اقدام ادعایی چند نفتکش برای انتقال مخفیانه نفت ایران، ۴ نفتکش خلع پرچم شده‌اند.

ان‌بی‌سی با استناد به داده‌های به دست آمده از «تانکر ترکرز» که شرکتی برای ردیابی حرکت نفتکش‌های در آب‌های بین‌المللی است  ادعا کرده این نفتکش‌های در سال جاری میلادی به صورت مخفیانه به آب‌های ایران سفر کرده و روی هم رفته میلیون‌ها بشکه نفت ایران را بارگیری کرده‌اند.

تانکر ترکرز سفر این نفتکش‌ها را بخشی از مانور پیچیده کشتی‌های ایرانی و خارجی برای دستکاری داده‌های مربوط به حرکات خود جهت دور زدن تحریم‌های آمریکا توصیف کرده است.

ان‌بی‌سی در گزارش خود به تاریخ ۳۱ جولای مدعی شده بود ۱۵ کشتی از جمله ۴ کشتیِ تحتِ پرچمِ کشور «سنت کیتس و نویس»، کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب تحریم‌های آمریکا را نقض کرده‌اند.

این رسانه آمریکایی مدعی شده پنج روز بعد از انتشار این گزارش سنت کیتس و نویس اجازه حرکت این نفتکش‌ها با پرچم خود را سلب کرده است.

طبق قوانین دریانوردی، کشتی‌ها هنگام حرکت در آب باید تحت پرچم یک کشور حرکت کنند. کشتی‌هایی که خلع‌پرچم می‌شوند قادر به انجام برخی عملیات‌های خاص نظیر ورود به بنادر یا ثبت‌نام برای دریافت خدمات بیمه نخواهند بود.

 

فارس

کلمات کلیدی: نفتکش تحریم
مطالب مرتبط
ارسال نظر