المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

ترکیه:تحریم های ظالمانه علیه ایران صحیح نیست

وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه آنکارا در تحریم‌های آمریکا علیه ایران کنار کشور بوده گفت که «افزایش تحریم‌ها و تشدید فشارهای بین المللی علیه ایران کار صحیحی نیست.»
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه در سخنانی در کنفرانس «دیپلماسی بشردوستانه و کارآفرینی» که در دانشگاه اقتصاد و تکنولوژی در آنکارا برگزار شد، تاکید کرد که «تشدید فشارها علیه ایران کار صحیحی نیست.»

 

 وزیر خارجه ترکیه ضمن انتقاد از تشدید فشارهای بین‌المللی علیه ایران افزود: «آنکارا در تحریم‌ها کنار تهران بوده است.»

 

وی در ادامه مساله مبارزه آنکارا به تروریسم اشاره کرد و اظهار داشت که «ترکیه در زمینه مبارزه با تروریسم در میدان نبرد و میز مذاکرات بسیار قدرتمند است.»

 

چاووش‌اوغلو با تاکید بر اینکه در نظام جهانی فعلی تعیین و اجرای سیاست خارجی بسیار دشوار است، گفت: «نظام جهانی با مشکلات بسیار جدی از جمله تروریسم و بحران مهاجرت مواجه است.»

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ترکیه با بیان اینکه در جهان علاوه بر کشمکش‌های موجود، اختلافات دیرینه هم وجود دارد، افزود: «بازیگران بین المللی در زمینه حل این اختلافات دچار لغزش شده‌اند.»

 

وزیر خارجه ترکیه همچنین بر ادامه نشست‌ها درباره حل سیاسی بحران سوریه تاکید کرد و گفت: «با وجود همه تلاش‌هایی که در زمینه حل بحران سوریه انجام داده‌ایم، هنوز به نتیجه مناسب دست نیافته‌ایم.»

 

چاووش‌اوغلو تصریح کرد: «ترکیه تنها کشوری است که در زمینه مبارزه با تروریسم با ارتش ملی خود با تروریست‌ها مبارزه می‌کند.»

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار