ثبت نام جدید سایپا طرح پیش فروش نقدی آریا اتوماتیک و کوییک اس مهر ۱۴۰۵+ جزییات  جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ جدول قیمت طلا، دلار، یورو، تتر امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ هشدار بانک مرکزی: وام طلا، دلار و رمزارز ممنوع شد خبر مهم برای سهامداران؛ آخرین وضعیت واریز سود سهام عدالت تورم نقطه‌به‌نقطه به ۸۳.۸ درصد رسید / کالا‌ها چقدر گران شدند؟ قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد

مبادلات مرزی ایران در ۳۰ مرز مشترک با همسایگان

مبادلات مرزی ایران در ۳۰ مرز مشترک با همسایگان وزیر راه و شهرسازی در جلسه‌ ویدئوکنفرانس با وزیر امورخارجه ترکمنستان، بر رفع هرگونه محدودیت به‌‌منظور گسترش ترانزیت و تجارت بین دو کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی ایران، و رشید مرودف، وزیر امور خارجه ترکمنستان، در گفت‌وگویی ویدئوکنفرانسی، مهم‌ترین مسائل دوجانبه در حوزه حمل و نقل را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

 

دو طرف در این جلسه، بر ضرورت اقدام سریع برای رفع محدودیت‌های ترانزیتی بین دو کشور، گسترش همکاری‌های منطقه‌‌ای و نیز توسعه همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و تجاری به ویژه در شرایط کرونا تاکید کردند.

 

وزیر راه و شهرسازی کشورمان در بخشی از این جلسه، با اشاره به اقدامات منسجم و تدابیر بهداشتی انجام‌‌شده در ایران که منجر به کاهش آثار کرونا در حوزه حمل و نقل شده است، گفت: اکنون مبادلات مرزی ایران در ۳۰ مرز مشترک با همسایگان برقرار است و پروتکل‌های بهداشتی نیز به شکل دقیق در نقاط مرزی اجرا می‌شوند.

 

اسلامی مرزهای ایران را مرزهای اعتمادساز و تسهیل‌‌کننده روابط تجاری با همسایگان خواند و ابراز امیدواری کرد، حجم مبادلات مرزی با کشورهای دوست از جمله ترکمنستان به سطح گذشته برسد و حتی از آن فراتر رود.

 

وزیر راه و شهرسازی با ابراز نگرانی از توقف‌های مرزی که مشکلات زیادی را برای دو کشور ایجاد کرده است، تصریح کرد: گفت‌وگوی صمیمانه و راهبردی روسای جمهوری دو کشور، نشان‌‌‌دهنده روابط راهبردی و بلندمدت است و پیرو تماس‌های مقامات عالی دو کشور، موظفیم که برنامه همکاری و اقدامات لازم را تدوین و مسیر دسترسی به آن را ترسیم کنیم.

وی با اشاره به موضوع سرمایه‌‌گذاری ترکمنستان در یکی از بنادر جنوبی ایران، گفت: این سرمایه گذاری، یکی از مهم ترین موضوعات همکاری بین دو کشور است. ما مجدد از نماینده طرف ترکمنی دعوت می‌کنیم تا با حضور در ایران مذاکرات در این خصوص را ادامه دهیم.

 

اسلامی در بخش دیگری از این جلسه بر ضرورت تسریع در بازگشایی  و روان‌سازی عبور امن از مرزهای سرخس و اینچه‌‌برون و ممانعت از توقف‌های ریلی در نقاط مرزی تاکید کرد و خواستار اقدام طرف ترکمنی برای رفع این مشکلات شد.

 

وزیر راه و شهرسازی گفت: سیاست خارجی ایران بر مبنای توسعه همکاری‌ها، اعتمادسازی و روان‌‌‌سازی روابط تجاری بین کشورها به ویژه با همسایگان استوار است.

وی با اشاره به اینکه در بنادر دو کشور نیز همکاری‌های مطلوبی داریم و رفتار ما در بنادر، مبتنی بر همان پروتکل‌ها و چارچوب‌های فنی و تخصصی است که با ترکمنستان توافق کرده‌ایم، گفت: انتظار داریم در بندر ترکمن باشی، مدیریت لازم برای تسهیل تردد کشتی‌های ایرانی انجام شود.

 

اسلامی، بازگشایی مرزها برای صادرات و واردات و همچنین ترانزیت را از اهداف مورد نظر در حوزه حمل و نقل جاده‌ای عنوان و بیان کرد: می‌توان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه ناوگان، سلامت در تجارت و ترانزیت را داشته باشیم، این مسیر ده‌ها سال است که فعال بوده و تجربه‌های بزرگی در این زمینه داریم و باید این شرایط را با همکاری متقابل حفظ کنیم.

 

رشید مرودف، وزیر امور خارجه ترکمنستان نیز در این جلسه وضعیت حمل و نقل ریلی میان دو کشور را مطلوب خواند و گفت: در حوزه حمل و نقل، همه‌گیری کرونا موجب توقف تردد و بروز مشکلاتی شده است؛  از اوایل سال جاری نیز مجبور شدیم مرزهای‌مان را ببندیم و این یک امر عمومی در ترکمنستان بوده است.

 

فارس

کلمات کلیدی: محمد اسلامی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار