سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

حمله فدراسیون جودو به صدا و سیما درپی پخش تصویر جودوکار اسرائیلی

رییس فدراسیون جودو از صدا و سیما به دلیل پخش تصویر جودوکار اسراییلی شدیدا انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر آرش میراسماعیلی، رییس فدراسیون جودو در واکنش به پخش تصویر جودوکار رژیم صهیونیستی در شبکه نسیم، نوشت: آقایان صدا و سیما خجالت بکشید. ما داریم تاوان می‌دهیم و له می‌شویم و شما شدید مبلغ اسراییلی‌ها و افرادی که به کشور خیانت کردند. چند بار باید تذکر بدهیم و نامه بنویسیم؟

اگر خط قرمز کشور برای شما مهم نیست، خب به ما هم اعلام کنید که ۱۱ ماه جودوی ایران تعلیق نباشد. کلیه شبکه‌های آن طرف آب دارند هر هفته ما را می‌کوبند و شما چکار کردید؟

هزاران جودوکار چشم انتظار دادگاه هستند و شما به جای مرهم، نمک روی زخم شدید. تا کی باید سهل انگاری شما را ببینیم و دم نزنیم؟ حداقل دین ندارید آزاده باشید. دریغ از یک معذرت خواهی و برکناری مدیران نالایق.

آرش میراسماعیلی رییس فدراسیون جودو در گفتگو با ایسنا، ضمن انتقاد شدید از این اقدام صدا و سیما، اظهار کرد: پیش از این نیز صدا و سیما اقدام به پخش مصاحبه سرمربی سابق تیم ملی که نقش مهمی در تعلیق جودوی ایران داشت، کرد و اینبار نیز چند شب قبل اقدام به پخش مجدد یک برنامه با تصویر جودوکار رژیم صهیونیستی کرده است. آیا نظارتی بر نحوه پخش برنامه های صدا و سیما صورت نمی گیرد که علی رغم نامه مکتوب فدراسیون، باز هم شاهد چنین اقداماتی هستیم.

 

ایسنا

ارسال نظر