پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

مرزهای روسیه بروی دانشجویان خارجی باز شد

مرزهای روسیه بروی دانشجویان خارجی باز شد رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه (عضو ستاد مقابله با کرونا) اعلام کرد: به دانشجویان خارجی اجازه داده می شود برای ادامه تحصیل به روسیه سفر کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر آنا پوپووا رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه (روس پاترب نادزور) در نامه ای به روسای شعبات این سازمان در مناطق روسیه اعلام کرد که دانشجویان خارجی اجازه دارند برای ادامه تحصیل در موسسات آموزش عالی به روسیه سفر کنند. 

بر اساس تغییرات جدید، دانشجویان سال اولی اجازه دارند از اول ماه سپتامبر (سه شنبه هفته آینده) و دانشجویان سال های بالاتر از ۱۵ ماه اکتبر (۲۴ مهر ماه) به مدت حداقل سه ماه به روسیه مسافرت کنند.

 در نامه رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه گفته شده است: به افرادی که قرار است در سال تحصیلی ۲۰۲۰-۲۰۲۱ در دانشگاه های وابسته به وزارت دفاع روسیه تحصیل کنند و از کشورهایی هستند که با روسیه نظام روادید دارند یا با فهرست اعلام شده از سوی سازمان امنیت فدرال روسیه از کشورهای بدون روادید با روسیه هستند اجازه داده می شود به این کشور سفر کنند.  

اتباع خارجی که برای تحصیل در دانشگاه های روسیه به این کشور سفر می کنند، باید مدرک پزشکی همراه خود داشته باشند که نشان دهد تست کرونای آنها  حداقل سه روز پیش از سفر منفی بوده است.

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه به تازگی اعلام کرد که اتباع خارجی پیش از آغاز تحصیل در دانشگاه های روسیه باید ۱۴ روز از زمان ورود به این کشور قرنطینه شوند. 

ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار