واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها
سخنگوی دولت:

اختلاف حساب پرونده استراماچونی بررسی می شود

سخنگوی هیات دولت گفت:برخورد با مفسدان و دلالها مدتی است که با همکاری وزارت ورزش و وزارت اطلاعات و دستگاه قضایی آغاز و تعدادی از عوامل فساد شناسایی و با آنها برخورد شده و پرونده آنان در دستگاه قضایی در حال رسیدگی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 01
کد خبر: ۵۷۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر علی ربیعی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در مورد اینکه با توجه به مشکلات مالی متعدد طی سال‌های اخیر در ورزش کشورمان و قراردادهای نامشخص در فوتبال مانند قراداد ویلتموس با فدراسیون فوتبال برخورد جدی با مفسدان در ورزش صورت نگرفته یا اگر هم صورت گرفته با مهره‌های درجه ۳ و ۴ بوده است و عزم دولت در سال پایانی خدمت، با توجه به ورود وزارت اطلاعات به بحث فساد در ورزش، تا چه اندازه برای معرفی ارکان اصلی فساد به دستگاه قضایی جدی است اظهار داشت: ‌ریشه بسیاری از این مشکلات در قراردادهای خارجی در مشکلاتی است که برای تامین ارز به قیمت نیمایی و انتقال ارز به خارج در کشور ناشی از موانع بانکی متاثر از تحریم های آمریکا می باشد.

 

وی بیان داشت: البته برخورد با مفسدان و دلالها مدتی است که با همکاری وزارت ورزش و وزارت اطلاعات و دستگاه قضایی آغاز و تعدادی از عوامل فساد شناسایی و با آنها برخورد شده و تحت نظر بوده و پرونده آنان در دستگاه قضایی در حال رسیدگی است.

 

ربیعی گفت: مشکلات قرارداد ویلموتس بخاطر عدم پرداخت ارزهای فدراسیون فوتبال توسط فیفا به ایشان بوده که به خاطر تحریم‌های شدید، فیفا هم بدون اجازه امریکا اقدام به پرداخت دستمزد ویلموتس در موعد مقرر نکرد و سرمربی سابق اقدام به فسخ یک طرفه بخاطر عدم دریافت حقوقش نمود. لازم به توضیح است که در طول هشت سال گذشته دستمزد ارزی مربیان خارجی تیم ملی فوتبال ایران از محل کمکهای فیفا پرداخت یا ارز درآمدهای ارزی فدراسیون فوتبال بخاطر صعود به جام جهانی بود.

 

وی اضافه کرد: موضوع اختلاف حساب در پرونده استراماچونی در دست بررسی است و بازرسان بزودی تکلیف آن را روشن خواهند کرد.

 

احمد سعادتمند روز جمعه گذشته از اختلاف حساب 140 هزار دلاری در پرونده استراماچونی با این باشگاه خبر داد و مدعی شد چنین پولی در اسناد مالی این باشگاه ثبت نشده است.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار