آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت

چرا 30 درصد دوم سهام عدالت غیرقابل فروش است؟

چرا 30 درصد دوم سهام عدالت غیرقابل فروش است؟ کارگزاری‌ها درخواست فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت سهامداران را ثبت نمی‌کنند و آنها نمی‌توانند سهامشان را بفروشند؛ مشکل از کجاست؟
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 01
کد خبر: ۵۷۲۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر سهامداران سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند در حال حاضر می‌توانند تا سقف ۶۰ درصد از ارزش سهام خود را بفروشند. ۳۰ درصد اول آن از هفته نخست خرداد ماه آزاد شد و طبق اعلام رئیس‌جمهور ۳۰ درصد دوم آن نیز از ابتدای هفته جاری و با عید غدیر قابل فروش است.

 

سهامدارانی که در طول ۷۰ روز اخیر همه یا بخشی از ۳۰ درصد اول را فروخته‌اند می‌توانند نسبت به فروش ۳۰ درصد دوم اقدام کنند، همچنین کسانی که تا به حال هیچ سهمی را نفروخته‌اند می‌توانند تا سقف ۶۰ درصد از ارزش سهام خود را بفروشند.

 

طبق آخرین ارزیابی از سبد سهام عدالت، ارزش سهام یک میلیون تومانی به ۴۰ میلیون تومان رسیده که ۶۰ درصد آن معادل ۲۴ میلیون تومان برآورد می‌شود.

 

اما برخی از سهامدارانی که از ابتدای هفته به سامانه معاملات سهام عدالت در کارگزاری‌ها مراجعه کرده‌اند، نتوانسته‌اند ۳۰ درصد دوم سهامشان را بفروشند.

 

براساس اظهارات مخاطبان تجارت‌نیوز، کارگزاری‌ها هنوز این قابلیت را ندارند که درخواست‌های فروش ۳۰ درصد دوم را ثبت کنند و معمولا این پیام برای سهامدار نشان داده می‌شود که «درخواست شما قبلا ثبت شده است»، در حالی که درخواست قبلی برای فروش ۳۰ درصد اول بوده است.

 

مشکل از کجاست؟

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در این خصوص توضیح داد: مشکل کارگزاری‌هایی که نمی‌توانند درخواست‌های فروش ۳۰ درصد دوم را ثبت کنند به به‌روزرسانی نکردن سیستم‌های آنها برمی‌گردد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که کانون کارگزاران باید بر عملکرد کارگزاری‌ها نظارت داشته باشند.

همچنین یک منبع آگاه در این خصوص به تجارت‌نیوز گفت: مشکل ثبت درخواست فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری‌ها در شرکت‌های برخط (OMS) است، به طور مثال یکی از مشکلات این است که کارگزاری یک بانک دولتی، پول شرکت خدمات دهنده را پرداخت نکرده و این شرکت هم سیستم خدمات‌رسان را قطع کرده است.

منبع: گسترش

کلمات کلیدی: سهام عدالت
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
چرا سهام عدالت رو نمیریزن مگع ریس جمهور نگفت عید غ
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
0
0
سی
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار