وزارت نیرو استخدام می‌کند + جزییات افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه خود را جدا کنند ایران خودرو: تولید سورن پلاس به‌زودی متوقف می‌شود دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور: بخشی از سد‌های کشور در آستانه بحران قرار گرفته‌اند زمان واریز معوقات بازنشستگان / معوقات کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ / کاهش قیمت سکه مبلغ جدید یارانه نقدی برای دهک‌های اول تا نهم اعلام شد / زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / کاهش نرخ دلار مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ معامله ۵۹۰ کیلوگرم شمش طلا و نقره در بورس کالا قیمت جدید طلا و سکه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ گمرک: تمامی ممنوعیت‌ها برای واردات تلفن همراه برداشته شد اطلاعیه بانک مرکزی درباره بانک آینده

ارائه کارت اعتباری برای سهامداران عدالت غیر مستقیم

سخنگوی سهام عدالت گفت: امکان دریافت کارت اعتباری برای کسانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند بعد از ورود شرکت آن استان به بورس نیز امکان پذیر است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، حسین فهیمی، سخنگوی سهام عدالت در نشست خبری ارائه کارت اعتباری سهام عدالت در پاسخ به سوال  مبنی بر اینکه آیا افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند نیز می‌توانند از کارت اعتباری استفاده کنند یا خیر، گفت: امکان دریافت کارت اعتباری برای کسانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند بعد از ورود شرکت آن استان به بورس نیز امکان پذیر است. امروز شرکت سرمایه گذاری استان خراسان جنوبی وارد بورس شد از هفته آینده نیز جمع ۳۰ شرکت استانی وارد بورس می‌شوند که جمع ارزش آنها بیش از ۷۰۰ هزار میلیارد تومان است. این سیاست به این جهت اتخاذ شده که این دارایی ارزشمند همچنان در دست مشمولین باقی بماند.

 

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا سهام بسیاری از مشمولین واریز نشده و برای برخی نیز به صورت قطره چکانی و با ارقامی مانند ۲۰۰ یا ۳۰۰ هزار تومان واریز شده است، اظهار داشت: آمار و ارقام اینکه چه کسانی سفارش داده اند و برای کدام‌ها اجرا شده مشخص است اما علت اینکه برخی رقم پایینی دریافت کردند این است که برخی نمادها بسته است و امکان فروش نیست و به دلیل اینکه اختیار فروش با کارگزاری است ممکن است کارگزاری مربوطه تصمیم بگیرد که سهام را بفروشند یا نفروشند اما نکته حائز اهمیت این است که کارگزاری، آن بخش از پول فروخته شده حتی اگر ۲۰۰ هزار تومان باشد را نگه نمی‌دارد تا یکجا بپردازد بلکه همان موقع واریز می‌کند.

 

فهیمی ادامه داد: ما چندین بار روند اجرا را بررسی کردیم و تنها مشکلی که درباره عدم واریز مبلغ وجود دارد این است که برخی یا شماره موبایلشان به نام خودشان نیست که در این حالت فرد باید به سامانه sahamedalat.ir مراجعه کند و اطلاعات تماس یا شماره شبا خود را اصلاح کند. در مورد شماره شبا هم به همین صورت است. شماره شبا باید از بانک مرکزی تأیید بگیرد.

 

معمار نژاد نیز در این باره گفت: کارگزاری‌ها نفع موکل مردم را مورد توجه قرار می‌دهند و وقتی سهام رو به پایین است آن‌را نمی‌فروشند بلکه صبر می‌کنند و وقتی رو به افزایش رفت آنرا می‌فروشند.

 

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار