ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

بشار أسد: حمایت از تولید، بهترین راه مقابله با تحریم های آمریکاست

رئیس جمهور سوریه در جلسه ادای سوگند کابینه جدید این کشور، خواستار حمایت از بخش تولید برای مقابله با تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه سوریه شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر بشار الاسد، رئیس جمهور سوریه حمایت از تولید در این کشور را مهمترین راه مقابله تحریم‌های اقتصادی و محاصره آمریکا علیه دمشق دانست.

 

او شامگاه چهارشنبه طی جلسه‌ای بعد از ادای سوگند کابینه جدید به ریاست «حسین عرنوس» شرایط سوریه به دلیل تحریم‌های آمریکا علیه این کشور را مهم دانست و گفت: «مهمترین راه مقابله با محاصره اقتصادی، حمایت از تولید به طور کلی است و بدیهی است که کشاورزی در سوریه در اولویت قرار دارد».

 

او امنیت غذایی را مهمترین عامل مقاومت در برابر این محاصره دانست و گفت که سوریه می‌تواند در زمان کوتاهی با حمایت از بخش تولیدات، فرصت‌های شغلی زیادی ایجاد کرده و امنیت غذایی را محقق کند.

 

به گزارش خبرگزاری سانا، رئیس جمهور سوریه همچنین خواستار تمرکز بر حمایت از هر صنعت و بخش خدماتی‌ای شد که ارزش افزوده برای تولیدات داخلی به همراه داشت و به جای وابستگی به دیگران، منجر به خودکفایی در تولید می‌شود.

 

آمریکا طی ماه‌های گذشته دولت سوریه را متهم به نقض حقوق بشر و «ارتکابت جرایم جنگی» کرده و تحریم‌هایی را تحت عنوان «قانون سزار» علیه مقامات ارشد این کشور از جمله خانواده بشار اسد اوضاع کرده است.

کلمات کلیدی: بشار الاسد سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار