سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

یک نماینده: پالرمو و «CFT» ابزاری برای نفوذ به سیستم مالی ایران هستند

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: استکبار با تحت فشار قرار دادن ایران برای پیوستن به این کنوانسیون‌ها به دنبال به دست آوردن تمامی اطلاعات مالی کشور است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۷۶۴
به گزارش راهبرد معاصر ، اکبر ترکی، عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی،با اشاره به بررسی پالرمو و «CFT» در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: عضویت در لوایح مربوط به «FATF» هیچ نفعی برای ایران ندارد و هیچ تأثیری در کاهش اثر تحریم‌ها علیه کشورمان ندارد.

  
وی با بیان اینکه بودن یا نبودن در لیست سیاه کنوانسیون «FATF» اثری برای کشور ندارد، افزود: مسئولان اروپایی هیچ قولی ندادند که پیوستن به «fatf» مشکلات را بر طرف کند و تنها گفته‌اند که ما در لیست سیاه قرار نمی‌گیریم.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با تاکید بر اینکه در حال حاضر که در لیست سیاه کنوانسیون «FATF» نیستیم، چه اتفاق مثبتی برای کشور افتاده است، اظهار داشت: هیچ تضمینی وجود ندارد کاری که آمریکا در برجام کرد، درباره پالرمو هم تکرار نکند.

نماینده مردم فریدون‌شهر در مجلس با بیان اینکه استکبار با تحت فشار قرار دادن ایران برای پیوستن به این کنوانسیون‌ها به دنبال آن است که تمامی اطلاعات مالی کشور را بهدست آورده و به این واسطه منافذ دور زدن تحریم‌ها را مسدود کند، گفت: پالرمو و «CFT» ابزاری برای نفوذ به سیستم مالی ایران هستند.
تسنیم

ارسال نظر