آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

بازداشت 27 معترض را در پورتلند توسط پلیس آمریکا

پلیس آمریکا روز گذشته و در جریان تظاهرات مردم پورتلند علیه نژادپرستی سیستماتیک، 27 نفر را بازدشت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 05
کد خبر: ۵۷۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پلیس شهر پورتلند در ایالت اورگن روز شنبه خبر داد که در جریان تظاهرات روز گذشته در این شهر 27 نفر بازداشت شده‌اند.

 

پلیس اعلام کرد که تظاهرات کنندگان به سوی ساختمان پلیس پورتلند در حال حرکت بودند که اقدام به مقابله با آنها کرده است.

 

پلیس این شهر در بیانیه‌ای خبر داد که ساختمان پلیس پیشتر هدف طعمه‌های آتش قرار گرفته بود و مقابله با معترضان با هدف جلوگیری از وقوع حادثه مشابه بوده است.

 

مقامات این شهر مدعی شده‌اند که معترضان زیادی، به هشدارها درباره عدم تجمع در ساعت 11:35 شب گوش فرا نداده و اقدام به پرتاب اشیایی نظیر سنگ، بطری‌های پر نوشابه و آب کردند.

 

شهر پورتلند چند هفته است که همچنان یکی از مراکز اعتراضات و تظاهرات در آمریکا علیه نژادپرستی سیستماتیک و خشونت پلیس باقی مانده است.

 

تظاهرات که پس از کشته شدن «جورج فلوید» توسط پلیس مینیاپولیس در ماه مه اتفاق افتاد تا 100 روز در پورتلند ادامه داشته است. تیراندازی مستقیم پلیس به «جیکوب بلیک» در شهر کنوشا در ویسکانسین که به فلج شدن وی منجر شده نیز آتش اعتراضات در پورتلند را شعله‌ور تر کرده است.

 

این در حالی است که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز چهار‌شنبه با انتشار پیامی در توئیتر تلویحاً خواستار اعزام نیرو‌ی فدرال به شهر پورتلند در ایالت اورگن شد تا اعتراضات این شهر را سرکوب کند. 

 

ترامپ در این پیام گفت اگر «کیت براون»، فرماندار ایالت اورگن از دولت فدرال درخواست کمک کند، اعتراضات شهر پورتلند پایان خواهند یافت.

ارسال نظر
آخرین اخبار