معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان روسیه موشک استثنایی قاره پیمای جهان را آزمایش کرد

واکنش رئیس پارلمان عربی به افتتاح سفارتخانه ها در قدس اشغالی

رئیس پارلمان عربی در واکنش به تصمیم کوزوو و صربستان برای افتتاح سفارتخانه‌های خود در قدس اشغالی، تأکید کرد که افتتاح سفارتخانه‌ها در قدس نقض قطعنامه های بین‌المللی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 06
کد خبر: ۵۷۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر «مشعل بن فهم السلمی» رئیس پارلمان عربی امروز یکشنبه مخالفت خود با تصمیم جمهوری کوزوو و صربستان در خصوص افتتاح سفارتخانه‌های خود در شهر قدس را اعلام کرد.

 

وی درباره خطرات هر گونه خدشه وارد کردن به وضعیت تاریخی و حقوقی شهر قدس اشغالی هشدار داد.

 

طبق گزارش شبکه سعودی «العربیه»، السلمی گفت که این تصمیمات یکجانبه نقض قانون بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوط به وضعیت حقوقی شهر قدس اشغالی از جمله قطعنامه شماره ۴۷۸ شورای امنیت مربوط به سال ۱۹۸۰ است که در آن بر مخالفت با تصمیم رژیم صهیونیستی برای الحاق شهر قدس و ممنوعیت ایجاد دفاتر نمایندگی دیپلماتیک در این شهر تأکید شده است.

 

او همچنین به قطعنامه شماره ۲۳۳۴ شورای امنیت مربوط به سال ۲۰۱۶ اشاره کرد که در آن تأکید شده است شورای امنیت هیچ گونه تغییرات اسرائیل در شهر قدس را به رسمیت نمی‌شناسد مگر اینکه این تغییرات حاصل مذاکرات باشد.

 

السلمی تصریح کرد که هر گونه تصمیمات یا اقداماتی برای تغییر چهره شهر قدس اشغالی و بافت جمعیتی آن بر اساس قانون بین‌المللی باطل است.

 

رئیس پارلمان عربی تأکید کرد که هیچ اقدامی وضعیت حقوقی و تاریخی شهر قدس به عنوان شهر اشغالی را هرگز تغییر نخواهد داد.

 

او از کوزوو و صربستان خواست تا در تصمیم خود تجدیدنظر کنند چرا که این تصمیم آن‌ها به روابطشان با جهان عربی و اسلامی لطمه وارد می‌کند.

 

روز جمعه بعد از آنکه رئیس جمهور آمریکا از توافق کوزوو و رژیم تل آویو خبر داد، صربستان نیز به همراه کوزوو اعلام کرد که سفارتخانه خود را به جای شهر تل آویو در شهر قدس اشغالی برپا خواهد کرد.

 

رژیم صهیونیستی و امارات ۲۳ مرداد با وساطت آمریکا، بر سر عادی‌سازی روابط بین خود به توافق رسیدند و قرار است طی چند ماه آینده، سفارتخانه‌ها باز و این توافق نیز در کاخ سفید قبل از انتخابات ریاست جمهور آمریکا امضا شود.

 

اتحادیه عرب و عمده کشورهای عربی از این توافق استقبال کرده اند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار