زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

تظاهرات گسترده مردمی در غزه

گروههای ملی و اسلامی فلسطین امروز چهاشنبه در محکومیت اقدام امارات در عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی، راهپیمایی گسترده‌ای برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروههای ملی و اسلامی فلسطین امروز چهاشنبه در محکومیت اقدام امارات در عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی، راهپیمایی گسترده‌ای برگزار کردند.

خبرگزاری صفا گزارش داد که شمار زیادی از گروهها و طیفهای سیاسی و اسلامی به همراه مردم فلسطین در غرب شهر غزه این راهپیمایی را برگزار و با در دست داشتن پلاکاردهایی، تأکید کردند که امارات از این اقدام عقب‌نشینی کند.

«احمد حلس» عضو کمیته مرکزی جنبش فتح در این راهپیمایی گفت: «ملت ما، امروز، به صورت یکپارچه در برابر طرحهای عادی‌سازی ایستاده است که مسئله ما را هدف قرار داده است».

حلس با بیان اینکه مردم فلسطین امروز شعارهای «نه به الحاق، نه به معامله قرن و نه به عادی‌سازی» سر می‌دهند، تأکید کرد، ملت فلسطین ثابت کرده است که به هیچ کس اجازه نخواهد داد که حقوقش را غصب و هویتش را از بین ببرد.

وی ادامه داد: «ما امروز به نام جنبش فتح به فرزندان ملت خود می‌گوییم: آنچه ما را با حماس متحد کرده، بیشتر از آن چیزی است که بین ما تفرقه بیاندازد... ما دستان خود را به سمت تمامی هموطنان خود دراز می‌کنیم».

این مسئول فتح با بیان اینکه همگی باید «از طرح، مقدسات و سرزمین خود حمایت و دفاع کنیم»، تصریح کرد، ملت فلسطین اجازه نخواهد داد، معامله ترامپ و طرح اشغال اجرایی شود.

اقدام امارات، جنایت علیه آرمان فلسطین است

«بسام الفار» عضو دفتر سیاسی جبهه آزادسازی عربی هم گفت که امروز ملت فلسطین علیه عادی‌سازی متحد شده است؛ اقدامی که جنایت و خیانت به ملت و آرمان فلسطین است.

الفار با بیان اینکه این اقدام امارات، نقض فاحش منشور اتحادیه عرب است، تأکید کرد که ملت فلسطین این اقدام را نخواهند پذیرفت.

وی ضمن درخواست از ریاست تشکیلات خودگردان برای مقابله با تمامی جنایتها علیه ملت و مسئله فلسطین، خاطر نشان کرد، باید این مسئله به صدر درگیری عربی-اسرائیلی بازگردانده شود.

 

مهر

کلمات کلیدی: غزه فلسطین
مطالب مرتبط
ارسال نظر